Bolek i Lolek i ich domek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Re: Luty miesiącem Loleczka i trojaczków <3

Post autor: Fusiu »

Danusia pisze:Asiu :kiss: poprawiasz humor z samego rana i ciepło na sercu sie robi jak sie czyta to co napisałaś <serce> ogołocisz swoje skarby :(((( niesamowita jesteś <pokłon> <serce>

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: <serce> <serce> <serce>

Danusiu, sama wiesz jak to jest, że moje chłopaki mają tyle rzeczy, że nawet nie zauważą, że coś ukradłam.
To zawsze dla mnie taki trudny kontrast, Magnus i Madox wypieszczeni na dziesiątą stronę, ptasiego mleczka im nie brakuje.. a na zewnątrz moje przydomniaki, kochany Loleczek i trojaczki.. no i Rudy, które nie mają nic ;-(
Nie ukrywam,że bez Was przydomniaki nie miałyby aż takiej ilości jedzenia, bo teraz mogę zapewnić im zarówno śniadanie jaki i kolację :kiss: :kiss: :kiss:

Tak bardzo się cieszę, że ruda mordka będzie miała swoich ludzi, kocyki, łóżko i wiele par rąk do miziania po brzuchu <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Super wiadomości! <tańczy> Kochany kotek :kotek: :kotek:

Posłałam jeszcze parę pieniążków dla naszego dzielnego zucha :)
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

Ode mnie też poleciał grosik, bo nie odzywam się, ale czytam od początku, kibicuję, kciuki zaciskam i wzruszam się nieustannie :-)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Fusiu pisze:Yollu, Kasik, Atomerio, Asiu, Danusiu, Mago, Agniecho dzięki WAM Rudy uzbierał właśnie 315 zł na leczenie, rekonwalescencję, badania, szczepienia oraz kastrację <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>

PyzowePanny <serce>
Jasminka <serce>
Kajtek <serce>
Ozon <serce>
Ula <serce>

podarowały Rudaskowi 125 zł <pokłon> <pokłon> <pokłon>

Razem to już 440 zł :mdleje: <hura> <hura> <hura> <hura> <hura>

Póki co wydałam jedynie 100 zł na zapas jedzenia,witaminy i 2 miseczki oraz niecałe 100 zł na weta + jakieś drobiazgi na leki..
Suplementy mam w zapasie po moich chłopakach, więc mam pewność,że pieniędzy starczy na badania, szczepienia. Na kastrację są oddzielone od Kasi, która uwielbia fundować chłopom wydmuszki <gwiżdże> <gwiżdże> <diabeł> :hidden:

Ptaszek mi też donosi, że Pan Rudzisław Dziurawy otrzymał swoją pierwszą, osobistą przesyłkę <gwiżdże>
Fotorelację z odpakowania i radości małego dodam wieczorem :kotek:
Agnieszko :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Wiecie co?! Macie Rację, Rudy to największy szczęściarz. Tyle osób pomaga w walce o jego życie i zdrowie. To jest takie wzruszające <serce>

Ciociu Atomerio? Chyba zostaniesz mamą chrzestną Rudego, bo w nowym domku coraz częściej mówi się, że kotek zostanie jednak Farcikiem :party:
Awatar użytkownika
agniecha
Agilisowy Rezydent

Post autor: agniecha »

" Rudzisław Dziurawy " :haha: ale wymyśliłaś :haha: Rudasku ten drobiazg to dla zdrowia , nie do zabawy <oops> A swoja drogą ten weterynarz to porządny chłop inny oskubałby Cię z kasy na leczenie .
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Jeszcze jedno. Jeżeli chodzi o rozliczenia, wszystko uzupełnię co do grosza, ale teraz poświęcam tyle czasu Rudzikowi, że bardzo ciężko mi się ogarnąć.

Oprócz suchej dla przydomniaków, o której wspominałam (20 kg Porty 21), domówiłam (już tylko i wyłącznie dla Rudego, z jego kieszonkowego)

ZAMÓWIENIE: 65080978 25.02.2016 13:25

Ilość Artykuł Cena Suma
1 161276.3 - Cosma Original w galarecie, 6 x 85 g- Kurczak 14,80 PLN 14,80 PLN
1 234089.1 - Miamor Cat Confect pasta multiwitaminowa dla kota- 24 x 15 g 18,80 PLN 18,80 PLN
2 370172.0 - Miska ceramiczna Cats, kremowa- 250 ml, Ø 13 cm 11,80 PLN 23,60 PLN
1 397872.2 - Royal Canin Kitten Instinctive w galarecie- 12 x 85 g 35,80 PLN 35,80 PLN
1 404344.0 - Miamor Cat Confect Kitten pasta mleczna- 5 x 15 g 4,80 PLN 4,80 PLN
1 31331.9 - Miamor Milde Mahlzeit, 6 x 100g- Kitten, Cielęcina i kurczak 14,80 PLN 14,80 PLN
1 1.5 - - Twoja zniżka -5,64 PLN -5,64 PLN
Do zapłaty: 106,96 PLN

Wiem,że te pasty to nie najcudniejsza rzecz na świecie, ale pyszczuś jego póki co ogarnia raczej małe cząsteczki. A mój M&M daliby się za nią pokroić, więc pomyślałam,że i jemu ją podaruję jako przysmak.

P.S Agnieszko, paczka jest u mamy zamknięta, więc Rudzisław jeszcze nie wie co jest w środku <święty>
Odbiorę ją po pracy <tańczy>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

<mrgreen> Ciocia Atomeria byłaby przeszczęśliwa!
Chociaż i tak już jest, bo Farcik ma najlepszą opiekę, jaka mógła mu się trafić i czeka na niego domek... To całe mnóstwo szczęścia, które jest udziałem niewielu istotek podobnych Farcikowi :((((
No i ma jeszcze tyle fajnych cioć dla których jego los jest ważny :kwiatek:

Fusiu :kiss: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Fusiu pisze:Jeszcze jedno. Jeżeli chodzi o rozliczenia, wszystko uzupełnię co do grosza,
<wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> tylko nie zapomnij przypadkiem <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>
No normalnie Fusiu nie wiem czy Cie tluc ( <mrgreen> ) czy jeszcze troche oszczedzic, bos Rudaskowi jeszcze potrzebna <diabeł>

Nie chce mowic "za wszystkich" bo wiadomo, ale podejrzewam, ze NIKOMU te rozliczenia nie sa ani potrzebne ani nawet przydatne. Wiec DARUJ SOBIE. ;-))
Awatar użytkownika
agniecha
Agilisowy Rezydent

Post autor: agniecha »

I raczej NIKT ich nie będzie czytał , bo nuda , dawaj lepiej zdjęcia Rudaska to ciekawsze <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Szkoda Asiu Twojego czasu... <lol> <lol> <lol> lepiej pstrykaj zdjęcia :-)
Po co komu te wyliczenia? <wsciekly>
Zablokowany