To dobrze, że można podawać, najpierw dałam a później się pytam <lol> . Wiem, że hodowcy czasami zaczynają od Gerberków ale widzę, że mój doroślak również czasami będzie je dostawał bo mu smakowało bardzo :-)madziulam2 pisze:Lenka, oczywiście że trzeba byc prawdomównym!!!! BRAWO
a moje chłopaki również filecikowe (zero musu, pasztetu, mielonek itp.) również od czasu do czasu gerberka zjedzą
Bentley - niebieski brytyjczyk
- Miss_Monroe
- Moderator
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Lenko spokojnie możesz dawać Bentleyowi gerberka, bo tam tylko mięsko i woda jest, przynajmniej wiadomo, że nie ma tam żadnych innych polepszaczy i upychaczy.
Ja moim też kiedyś dawałam i po kastracji też zaczynałam od gerberków, żeby lekkostrawne jedzonko było.
A historyjka przy kasie super, aż się uśmiałam <lol>
Ja moim też kiedyś dawałam i po kastracji też zaczynałam od gerberków, żeby lekkostrawne jedzonko było.
A historyjka przy kasie super, aż się uśmiałam <lol>
- Molly
MM <rotfl> <rotfl> <rotfl> popłakałam się ze śmiechu z historyjki z młodą mamą <lol> cudne
ja się nie znam, ale nie widzę przeciwskazań, Gerber z pewnością robi dobre jedzonko dla maluchów
Od czasu do czasu...
Ostatnio btw. też szukałam u nas, ale wszystkie słoiczki były z warzywami, a to wiem, że nie wejdzie , także : MALUCHY rządzą <ok>
ja się nie znam, ale nie widzę przeciwskazań, Gerber z pewnością robi dobre jedzonko dla maluchów
Ostatnio btw. też szukałam u nas, ale wszystkie słoiczki były z warzywami, a to wiem, że nie wejdzie , także : MALUCHY rządzą <ok>
- Miss_Monroe
- Moderator
Wiecie co dziewczyny jest najdziwniejsze? Bentley jest strasznym przeciwnikiem karm w formie papki itp. Kupowałam PoN i ZiwiPeak to niestety nie przeszło a Gerber? Wciągnięty jedną dziurką <lol> ! Może dlatego, że to indyk? Muszę się przyznać, że nigdy indyka mu nie kupowałam. Przybiegł do miseczki truchtem, on! Rozetowy Książe Leni <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
- Miss_Monroe
- Moderator