Effy i Tori :)
- Hann
Re: Effy i Tori :)
Cudnie puchate niebieskie futerko :-) Fajnie widać to na filmiku. A czarne... No wiadomo. Czarne jest zachwycające niezmiennie <mrgreen> Cud dziewczyny <zakochana>
- ania1978
dziekuję bardzo Molly za info <pokłon>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Pięknie Efficzek prezentuje się w kubraczku. <serce> Hann ma rację, futerko nie wygląda źle, wręcz przeciwnie.
A zabawka świetna . Pozwolisz, ze wykorzystamy ten patent
Trzeba tylko pizzę zamówić i wykonać dodatkową serię ćwiczeń <lol> <lol>
Piękna przyjaźń zawiązała się między dziewczynami. Buka czarnula jest boska. <serce>
A zabawka świetna . Pozwolisz, ze wykorzystamy ten patent
Piękna przyjaźń zawiązała się między dziewczynami. Buka czarnula jest boska. <serce>
- Molly
Audrey, właśnie dlatego pokazałam zabawkę, żeby rozpowszechniać. W środku z reguły są 3 myszki do złapania, czasem daję 4
A Buka to nie dość, że sobie je wyciąga to jeszcze dziurami wpycha z powrotem do środka jak już nie ma na co polować. Brzydka ta zabawka, ale taką popularnością to się u nas nic nie cieszyło <mrgreen>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
A ja ostatnio wyrzuciłam trzy pudła po pizzy <lol> Cóż za marnotrawstwo <lol> Patent super, na pewno go wykorzystam
Pisałam tu do Was wczoraj w nocy, ale internet w pewnym momencie odmówił posłuszeństwa... <zły>
Fotki przytulankowe piękne <serce> Naprawdę aż miło patrzeć na taką przyjaźń dziewczynek
Molly, no i oczywiście mocno Wam kibicuję, żeby Effy jak najszybciej mogła zrzucić golfik <ok> Coś tam bidulkę musiało jeszcze drażnić.
I już trzymam mocne kciuki za sterylkę Buki <ok> <ok> <ok>
Pisałam tu do Was wczoraj w nocy, ale internet w pewnym momencie odmówił posłuszeństwa... <zły>
Fotki przytulankowe piękne <serce> Naprawdę aż miło patrzeć na taką przyjaźń dziewczynek
Molly, no i oczywiście mocno Wam kibicuję, żeby Effy jak najszybciej mogła zrzucić golfik <ok> Coś tam bidulkę musiało jeszcze drażnić.
I już trzymam mocne kciuki za sterylkę Buki <ok> <ok> <ok>
- yamaha
- Genius Loci
<rotfl> <rotfl> <rotfl>AgnieszkaP pisze:A ja ostatnio wyrzuciłam trzy pudła po pizzy <lol> Cóż za marnotrawstwo <lol>
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
te przyutulanki na darpaku sa po prostu rewelacyjne... <serce>
super dogadane koty

super dogadane koty
- Molly
Myślę, że taką piękną i dość szybko rozwiniętą przyjaźń (one się naprawdę lubią i są bardzo złe jak jedna do weta jedzie, a druga sama w domu - wtedy totalnie zagubioną kotę mam) zawdzięczam poradom naszej Dorszki <pokłon> <pokłon> <pokłon>
Starałam się brać pod uwagę wszystkie jej sugestie i uwagi, rozmyślałam, kombinowałam i bardzo, bardzo się starałam mimo braku czasu poświęcić im z tego co wolne jak najwięcej. A one teraz takie słodkie są razem <serce> Nawet jeśli jedna dominuje to tak fajnie się zaczęły uzupełniać, a nie rywalizować. Trudno mi to opisać, ale mocny charakter Buki i ta delikatność Effy w chwili obecnej to bardziej dwa puzelki, które do siebie pasują niż dwa przeciwne fronty. Strasznie za pomoc jestem wdzięczna
Starałam się brać pod uwagę wszystkie jej sugestie i uwagi, rozmyślałam, kombinowałam i bardzo, bardzo się starałam mimo braku czasu poświęcić im z tego co wolne jak najwięcej. A one teraz takie słodkie są razem <serce> Nawet jeśli jedna dominuje to tak fajnie się zaczęły uzupełniać, a nie rywalizować. Trudno mi to opisać, ale mocny charakter Buki i ta delikatność Effy w chwili obecnej to bardziej dwa puzelki, które do siebie pasują niż dwa przeciwne fronty. Strasznie za pomoc jestem wdzięczna
- margita
- Agilisowy Rezydent
zdjęcia dziewczynek w rynnie - totalny odlot ... <zakochana>
u mnie takich pięknych scen niestety nie ma ... śpią oddzielnie ...
Effik jest cudowna i cieszę się że dochodzi do siebie ... no i trzymam kciuki aby w końcu na golasa mogła biegać ... <lol>
No i oczywiście za zabieg u Buki też mocne kciuki <ok> <ok> <ok>
u mnie takich pięknych scen niestety nie ma ... śpią oddzielnie ...
Effik jest cudowna i cieszę się że dochodzi do siebie ... no i trzymam kciuki aby w końcu na golasa mogła biegać ... <lol>
No i oczywiście za zabieg u Buki też mocne kciuki <ok> <ok> <ok>
- Molly
Strasznie zajęta jestem, więc niusy w skrócie:
1. Na szyjce Effy odrasta futerko, ale wczoraj ściągnęła swój 3 kubraczek domowej roboty i potargała go. Dziś ma nowy - bo osłonieta szyjka szybciutko odzyskuje futerko jak pazurki kocie nie mają dostępu. jeszcze kilka dni. Przyszły już specyfiki poprawiające kondycję skóry i futra, więc myślę, że już z górki.
2. Buka ma jutro rano sterylkę <strach> Znowu się stresuję, tym razem bardziej, bo jestem na miejscu i zobowiązałam się odciążyć TŻ-ta. On drugi raz już nie chce przeżywać wszystkiego od nowa. Oby wszystko było dobrze , trzymajcie kciuki plisss
Będę na bieżąco mówić co i jak.
Pozdrawiam serdecznie i wracam do pracy :-)
1. Na szyjce Effy odrasta futerko, ale wczoraj ściągnęła swój 3 kubraczek domowej roboty i potargała go. Dziś ma nowy - bo osłonieta szyjka szybciutko odzyskuje futerko jak pazurki kocie nie mają dostępu. jeszcze kilka dni. Przyszły już specyfiki poprawiające kondycję skóry i futra, więc myślę, że już z górki.
2. Buka ma jutro rano sterylkę <strach> Znowu się stresuję, tym razem bardziej, bo jestem na miejscu i zobowiązałam się odciążyć TŻ-ta. On drugi raz już nie chce przeżywać wszystkiego od nowa. Oby wszystko było dobrze , trzymajcie kciuki plisss
Będę na bieżąco mówić co i jak.
Pozdrawiam serdecznie i wracam do pracy :-)