Ozzy i Iggy
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
mimbla pisze:A już pisałam gdzieś wcześniej- Zooplus, nawet z Nikaxx zorganizowałyśmy sobie pośpiesznie zamówienie, ale akurat się skończyły. Poczekaj na dostawę, bo warto. Kupiłam to legowisko w wyprawce dla Ozza, ale dopiero teraz przypadło mu do gustu <lol> KLIKmadziulam2 pisze:Marta jak mi się ta poducha Ozza podoba - gdzie ją kupiłaś?? poproszę linka!!!
Reniu, dziękuję
bo na zdjęciu w zooplusie nie wygląda tak jak u ciebie
- mimbla
- Kontakt:
Śmieszne, że Ozz musi ważyć minimum 7 kilo, żeby wyglądać prawie tak okazale jak Gustaw, przecież Brachol jest lżejszy, prawda?martha pisze:Ozzy-jak ty urosłeś :-) Jesteś już tak wielki jak brat
Zaczynam sie martwić, że nie powstrzymam tego zaokrąglania się Ozziego. Dziś na wadze 7100, karmienie kotów osobno nie wchodzi w grę, bo one jedzą po kilka chrupek na raz, musiałabym je wołac na jedzenie co pół godziny... Może powinnam zmienić karmę?
- nataniela
- Hodowca
- Hodowla: Britabby*PL
- Kontakt:
- martha
7100? <shock>mimbla pisze:Zaczynam sie martwić, że nie powstrzymam tego zaokrąglania się Ozziego. Dziś na wadze 7100, karmienie kotów osobno nie wchodzi w grę, bo one jedzą po kilka chrupek na raz, musiałabym je wołac na jedzenie co pół godziny... Może powinnam zmienić karmę?
O kurcze to brachol prawie kilo lżejszy :-)
On to krąży koło 6,3-6,4 ;p Codziennie dostaje puszkę, chociaż suchej karmy dużo nie zjada...
Ale posturę mają podobną, nie wiem gdzie Ozor przechowuje te kilogramy :-)
- mimbla
- Kontakt:
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt: