No co Ty, służba Prezesowi wciąż dolewa w ciągu dnia, żeby sobie Księciunio gardełka nie zmroził <lol>madziulam2 pisze:powiedz Mu - ALE SPOKOJNIE, BEZ NERWÓW - że ma szlaban na ciepłą wodę z kranu <rotfl> <rotfl>AgnieszkaP pisze:U nas niestety woda z elektrociepłowniDorszka pisze:Jeśli to ciepła woda ogrzana w domu, bojlerem czy piecem gazowym, to nie ma problemu, natomiast ta z elektrociepłowni to nie bardzo, bo do ciepłej wody coś się dodaje, żeby rury nie kamieniały, kiedyś znalazłam nazwę mądrze brzmiącą FOSFORAN TRÓJSODOWY, cokolwiek to jest, każdy odradza picie ciepłej wody takiej z elektrociepłowni.i co ja Carlosowi powiem...
Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Magda Ty łobuzie <diabeł> Spokojne tłumaczenia nic nie dałymadziulam2 pisze:powiedz Mu - ALE SPOKOJNIE, BEZ NERWÓW - że ma szlaban na ciepłą wodę z kranu <rotfl> <rotfl>AgnieszkaP pisze:U nas niestety woda z elektrociepłowniDorszka pisze:Jeśli to ciepła woda ogrzana w domu, bojlerem czy piecem gazowym, to nie ma problemu, natomiast ta z elektrociepłowni to nie bardzo, bo do ciepłej wody coś się dodaje, żeby rury nie kamieniały, kiedyś znalazłam nazwę mądrze brzmiącą FOSFORAN TRÓJSODOWY, cokolwiek to jest, każdy odradza picie ciepłej wody takiej z elektrociepłowni.i co ja Carlosowi powiem...
Soniu, a u Was to Służba jak w hotelu 5-gwiazdkowym <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Bożenko u mnie też nie było żadnych objawów. Na pierwszy rzut okiem to mam zupełnie zdrowe kotki. Jak już są objawy to już choroba jest bardzo rozwinięta. Najlepiej robić profilaktyczne badania nawet jak nie ma rzadnych objawów. Wtedy można skorygować to co niepokojące zmianą diety, a nie trzeba faszerować kota tabletkami.Bożena pisze:ja chyba też zrobię wyniki Kacprowi chociaż nic niepokojącego nie zauważyłam,
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent