Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*

Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

madziulam2 pisze:
AgnieszkaP pisze:
Dorszka pisze:Jeśli to ciepła woda ogrzana w domu, bojlerem czy piecem gazowym, to nie ma problemu, natomiast ta z elektrociepłowni to nie bardzo, bo do ciepłej wody coś się dodaje, żeby rury nie kamieniały, kiedyś znalazłam nazwę mądrze brzmiącą FOSFORAN TRÓJSODOWY, cokolwiek to jest, każdy odradza picie ciepłej wody takiej z elektrociepłowni.
U nas niestety woda z elektrociepłowni :-/ i co ja Carlosowi powiem...
powiedz Mu - ALE SPOKOJNIE, BEZ NERWÓW - że ma szlaban na ciepłą wodę z kranu <rotfl> <rotfl>
No co Ty, służba Prezesowi wciąż dolewa w ciągu dnia, żeby sobie Księciunio gardełka nie zmroził <lol>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

madziulam2 pisze:
AgnieszkaP pisze:
Dorszka pisze:Jeśli to ciepła woda ogrzana w domu, bojlerem czy piecem gazowym, to nie ma problemu, natomiast ta z elektrociepłowni to nie bardzo, bo do ciepłej wody coś się dodaje, żeby rury nie kamieniały, kiedyś znalazłam nazwę mądrze brzmiącą FOSFORAN TRÓJSODOWY, cokolwiek to jest, każdy odradza picie ciepłej wody takiej z elektrociepłowni.
U nas niestety woda z elektrociepłowni :-/ i co ja Carlosowi powiem...
powiedz Mu - ALE SPOKOJNIE, BEZ NERWÓW - że ma szlaban na ciepłą wodę z kranu <rotfl> <rotfl>
Magda Ty łobuzie <diabeł> Spokojne tłumaczenia nic nie dały :-x Znów mało brakowało, a parę razy by zanurkował w wannie, gdy się kąpałam. A jak się zamknę, to oba stoją pod drzwiami i dają koncert...

Soniu, a u Was to Służba jak w hotelu 5-gwiazdkowym <lol>
Bożena

Post autor: Bożena »

Soniu jak zwykle Tami i Brysia są cudne,wygłaskaj i wycałuj je odemnie :kotek: :kotek: :kiss: :kiss: trzymam kciuki <ok> <ok> za ich zdrówko i ja chyba też zrobię wyniki Kacprowi chociaż nic niepokojącego nie zauważyłam,
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Bożena pisze:ja chyba też zrobię wyniki Kacprowi chociaż nic niepokojącego nie zauważyłam,
Bożenko u mnie też nie było żadnych objawów. Na pierwszy rzut okiem to mam zupełnie zdrowe kotki. Jak już są objawy to już choroba jest bardzo rozwinięta. Najlepiej robić profilaktyczne badania nawet jak nie ma rzadnych objawów. Wtedy można skorygować to co niepokojące zmianą diety, a nie trzeba faszerować kota tabletkami.
Bożena

Post autor: Bożena »

Soniu bardzo Cię proszę npisz mi jakie badania mam zrobić? głaski dla Tamiego i Brysi :kotek: :kotek: pozdrawiam
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Jak lubi ciepłą wodę, to proszę zamontować piecyk przepływowy podłączony do filtra, żeby koteczek miał taką, jaką lubi... no co za ludzie :mdleje:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Po tej ciepłej wodzie albo po tych nowych chrupkach urosło się trochę za bardzo mojemu syneczkowi :haha: A może to te górskie klimaty tak mu posłużyły <mrgreen>

Karkonoski niedźwiadek - jak ktoś pojedzie to lepiej niech uważa gdzie się szwenda po lesie <roll>

Obrazek
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

kogo zjadł???
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

No nieźle go podtuczyłaś kochana <rotfl>
Awatar użytkownika