Ale zdjęcia <shock> Ostatnie prawie jak Stworzenie Adama Michała Anioła! Co ja mówię! Lepsze <mrgreen>
Twoi panowie obaj mają takie łapska, że łał. Biała łaputa na pierwszym zdjęciu jest wogóle ach i och <zakochana>
Rewelacyjne zdjęcia, a te ze złączonymi łapkami jest fenomenalne.
Kocicha piękna. Teoś ma wyjątkowo piękne oczy, takie hipnotyzujące spojrzenie <zakochana>
Angee pisze:Rewelacyjne zdjęcia, a te ze złączonymi łapkami jest fenomenalne.
Kocicha piękna. Teoś ma wyjątkowo piękne oczy, takie hipnotyzujące spojrzenie <zakochana>
Chyba mylisz Bazyla z Teosiem. Teodor ma na wszystkich zdjęciach zamknięte <lol>
Co nie zmienia faktu, że też są hipnotyzujące <lol>
Chyba mylisz Bazyla z Teosiem. Teodor ma na wszystkich zdjęciach zamknięte <lol>
Uuuups <oops> Tak, miałam na myśli Bazylka <lol> . Zasugerowałam się podpisem na fotkach , że imiona kocurów są w kolejności w jakiej chłopaki pozują na zdjęciu, poczynając od lewej
Uuuups <oops> Tak, miałam na myśli Bazylka <lol> . Zasugerowałam się podpisem na fotkach , że imiona kocurów są w kolejności w jakiej chłopaki pozują na zdjęciu, poczynając od lewej
Aaaaa
to jesteś usprawiedliwiona <lol> <lol> <lol>