Drapaki
- oomisoka
Re: Drapaki
Lumi, drapak super! Ale mnie i tak to całe zdjęcie rozwaliło - marzycielka z myszą w pyszczku na tle gwiazd <rotfl>
- yamaha
- Genius Loci
Lumi, czy pamietasz/mozesz gdzies odnalezc jakiej srednicy sa te slupy ? 14 ?
- Agnes
Oomisoka- marzyciel, nie marzycielka
reszta się zgadza <lol>
Yamaha, poszperałam w @, słupy są oryginalej grubości, czyli 12-ki :-) a ten niższy słup o którym wcześniej pisałam, został podniesiony o 10cm :-)
Yamaha, poszperałam w @, słupy są oryginalej grubości, czyli 12-ki :-) a ten niższy słup o którym wcześniej pisałam, został podniesiony o 10cm :-)
- yamaha
- Genius Loci
Super, bardzo dziekuje
Kurka, w Rufim ten jest rewelacyjny, ale ta cena <strach>
http://www.drapaki.pl/pl/dla-duzych-kotow/54-d-0a.html
Kurka, w Rufim ten jest rewelacyjny, ale ta cena <strach>
- Migracja
Yamaha, ja mam podobny, ale na dwóch słupach - to taki D-O + hamakyamaha pisze:Kurka, w Rufim ten jest rewelacyjny, ale ta cena <strach>

- yamaha
- Genius Loci
Migracjo, a czy z tej dolnej rozety kociaste korzystaja (zanczy czy w niej wyleguja) ? Bo tak sie zastanawiam czy na jej miejsce zwykly "schodek" nie bylby lepszym pomyslem....
P.S. Jakiej wysokosci sa Twoje slupy ?
- Migracja
Dolna rozeta służy głównie do zabawy i wskakiwania na parapet, bo na hamak wchodzą po słupie! <shock> :-)yamaha pisze:czy z tej dolnej rozety kociaste korzystaja (zanczy czy w niej wyleguja) ?
rozkład kociastych przy wylegiwaniu/spaniu zazwyczaj jest taki

Jeżeli dobrze pamiętam, to cały drapak ma ok. 150 cm; słupy 40 cm (I rozeta) i 100 cm (hamak) + 30 cm (II rozeta).
- Daro
witam... nie jestem pewny czy w dobrym dziale piszę - jeśli nie proszę administratora o przeniesienie do odpowiedniego działu... Jesteśmy na etapie kompletowania wyprawki dla przyszłej lokatorki (jak w avatarze) :-) no i oczywiście pojawia się kwestia drapaka - zdążyłem się już zorientować, że większość z Was poleca firmę Rufi - ale który model byście poradzili ? Mamy małe 50 metrowe mieszkanko i nie chcielibyśmy zbytnio "zagracić" mieszkania :-) Nie planujemy w najbliższym czasie dodatkowego dokocenia mieszkania o kolejne kociaki - także ze sprzętu docelowo korzystać ma tylko nasza Maxi :-) Kolejne pytanie - jaki materiał? koniecznie dywanowy czy sztruks wystarczy? Dziękuję z góry za odpowiedzi
- ania1978
ja mam jednego kota i kupiłam dla niego RUFI P-7a zmodyfikowany (opis w galerii drapaków), kot go uwielbia, drapak zajmuje mało miejsca . Jeśli chodzi o sztruks czy dywan to cóż jak masz forse to kupuj w dywanie a jeśli nie to sztruks jest bardzo dobrej jakości i dla jednego kota w zupełności wystarczający :-)
- Daro
no fajny rzeczywiście aniu ten drapak... jeśli nie tajemnica - napisz proszę ile coś takiego Cię kosztowało? w jaki sposób należy zamawiać taki drapak z przeróbkami? czy może sami ich dokonywaliście?