Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Agnieszka7714
- Joanna P.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Wybieram się w lutym na wystawę pooglądać, to możemy się gdziś spotkać :-)Joanna P. pisze:<rotfl> nie tylko do weta - do Mysłowic masz blisko <mrgreen>Sonia pisze:Za niedługo będę wierzchem do weta jeździć <rotfl>kotku pisze:Heh no proszę jak wyrósł! Lepiej niż mój biszkopt z 10 jajek na święta <lol> Super <klaszcze> Możesz jeździć na nim jak na rumaku.
Może jeszcze się ktoś ujawni i będzie się chciał dołączyć.
- Joanna P.
Soniu, oczywiście - zapraszam na kawę do siebie (to zaledwie 500 m. od wystawy) i na mizianie Mumka :-)
Zastanawiałam się czy Mumusia nie pokazać w Mysłowicach, ale po pierwsze nigdy nie byłam na kociej wystawie jako zwiedzający, a tym bardziej jako wystawca, więc chcę zobaczyć najpierw jak to jest. A po drugie Mumuś kwalifikowałby się już na tej wysatwie do kategorii dorosłych kotów, a jednak urody dorosłego kota to on jeszcze nie ma ... Przepraszm za <offtopic>
Cieszę się, że się spotkamy <mrgreen>
Zastanawiałam się czy Mumusia nie pokazać w Mysłowicach, ale po pierwsze nigdy nie byłam na kociej wystawie jako zwiedzający, a tym bardziej jako wystawca, więc chcę zobaczyć najpierw jak to jest. A po drugie Mumuś kwalifikowałby się już na tej wysatwie do kategorii dorosłych kotów, a jednak urody dorosłego kota to on jeszcze nie ma ... Przepraszm za <offtopic>
Cieszę się, że się spotkamy <mrgreen>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Patrzaj Kaźmirz Witia wierzchem jedzie! Nie może być! Na kocie?Sonia pisze:Za niedługo będę wierzchem do weta jeździć <rotfl>kotku pisze:Heh no proszę jak wyrósł! Lepiej niż mój biszkopt z 10 jajek na święta <lol> Super <klaszcze> Możesz jeździć na nim jak na rumaku.
Tamiś, brachu, aleś urósł <shock> A może to po tej ciepłej wodzie... <lol>
Też bym się z wami chętnie umówiła, ale do Mysłowic mam kawał...
- Joanna P.
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent