Mr Moo Moo Aydindril*PL, Gucci & Lemmy Britabby*PL
- Magdalena
- Hodowca
- Hodowla: Di Dworek*PL
- Kontakt:
- Joanna P.
Magda, fotki w Twoim wątku widziałam i skomentowałam 6. grudnia <mrgreen> Chętnie zaglądam do braciszka Mumusia - cudnie rośnie <zakochana>Magdalena pisze:Ja zaglądam i ciekawa jestem Mumulka , a tu nic .
Jak chcesz zobaczyć Modżusia to na naszym wątku wstawiłam fotki:)
Głaski dla Mumulka
U mnie na razie fotki "sprzątajacego" Mumka sprzed tygodnia <mrgreen> Głaski i miziaki dla całego stadka :-)
- Joanna P.
Dziękujemy pięknie za wszystkie miłe słowa :-)
Trzeba mieć oczy dookola głowy z tym łobuzkiem kochanym <zakochana>
Małgosiu, Mumuś rzeczywiście jest smakoszem wołowinki, ale równie mocno jest zainteresowany zawartością naszych talerzy. Mam wrażenie, że w tym przypadku do głosu dochodzi kocia przekora - im bardziej zabraniamy, tym bardziej korci, żeby sprawdzić co się za tym kryje <diabeł> Ostatnio próbował posmakować gorącej zupy, która czekała na syna <shock>Małgorzata pisze:Jakiż z niego pomocnik wspaniały! Należy wypłacić sowite wynagrodzenie w postaci wołowinki lub innych smakołyków <mrgreen>
Trzeba mieć oczy dookola głowy z tym łobuzkiem kochanym <zakochana>
- Magdalena
- Hodowca
- Hodowla: Di Dworek*PL
- Kontakt:
Nie mogę z podziwu jacy oni są do siebie podobniJoanna P. pisze:Magda, fotki w Twoim wątku widziałam i skomentowałam 6. grudnia <mrgreen> Chętnie zaglądam do braciszka Mumusia - cudnie rośnie <zakochana>Magdalena pisze:Ja zaglądam i ciekawa jestem Mumulka , a tu nic .
Jak chcesz zobaczyć Modżusia to na naszym wątku wstawiłam fotki:)
Głaski dla Mumulka
U mnie na razie fotki "sprzątajacego" Mumka sprzed tygodnia <mrgreen> Głaski i miziaki dla całego stadka :-)
A widać , że Mumulek rozpieszczony troszeczkę jest <mrgreen> , to tak jak Modżuś <mrgreen> .Ten piernik ma w sobie coś , że jakoś go tak rozpieszczamy <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> ,widać , że braciszek też to odziedziczył. <mrgreen>
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent