Wyjełaś mi spod palców <mrgreen>Joanna P. pisze:Koleżanki są fajne, ale najbardziej podobają mi się pozycje Felka na tubie
Fellow Kates Akis - FELEK:)
- BRI van Doro
- Hodowca
- Hodowla: Cats van Doro*PL
- Kontakt:
- Bartolka
- Angee
Cieszę się, że podobają Wam się fotki z Felkiem akrobatą w roli głównej <lol>
On ze strzelaniem takich przedziwacznych póz ma tak na co dzień, ale zazwyczaj trwa to sekundę i nie zawsze mam aparat pod ręką. Tym razem leżał rozpłaszczony na tej tubie chyba z minutę i pięknie pozował <lol> Może myślał patrz i podziwiaj jaki jestem zdolny <lol> albo tuby psom nie oddam! Ona jest tylko moja! <lol> ... Nigdy nie wiadomo, co chodzi po głowie takim futrzakom.
Reszta zaprezentowanego stada to prawie 9 letnia yorczka Bunia i 7 letnia maltanka Milka :-)
Bartolko, postaram się częściej wrzucać foto całej ferajny
On ze strzelaniem takich przedziwacznych póz ma tak na co dzień, ale zazwyczaj trwa to sekundę i nie zawsze mam aparat pod ręką. Tym razem leżał rozpłaszczony na tej tubie chyba z minutę i pięknie pozował <lol> Może myślał patrz i podziwiaj jaki jestem zdolny <lol> albo tuby psom nie oddam! Ona jest tylko moja! <lol> ... Nigdy nie wiadomo, co chodzi po głowie takim futrzakom.
Reszta zaprezentowanego stada to prawie 9 letnia yorczka Bunia i 7 letnia maltanka Milka :-)
Bartolko, postaram się częściej wrzucać foto całej ferajny
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Małgorzata