Ino Ty sie nie wyglupiaj, juz wystarczajaco Dorszka strachow miala
Miot I - Borgia i Ice Lilac British Velvet*CZ
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Szczęka mi opadła na to co tu przeczytałam. Jesteście wspaniałe dziewczyny, aż się wierzyć nie chce, że to prawdziwa historia, a nie fikcja. Mocno trzymam kciuki za wszystkie maluszki, żeby ładnie przybierały na wadze i nie przysparzały już żadnych trosk. Mam nadzieję, że teraz już będzie coraz lepiej. Trzymam też kciuki, żeby lilaczka okazała się krótkowłosa, no i cieplutkie głaski dla Borgi, żeby szybko doszła do siebie, bo ma teraz pełne łapki roboty przy tylu kluseczkach 
-
bisag
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Raczej spękałam, ja w każdym miocie widzę długowłose na początku, bo zanim nie wyschną, wiele z nich jest tak śmiesznie kędzierzawa. I lekarz mnie jakoś tak zmylił, bo od razu oddjąc powiedział, że chyba będzie długi włos. Potem wyschła tak nieporządnie, i wydawało się, że ma rację.kinus pisze:mi Ino na krotkowlosa wyglada, ale Ty Dorotko znasz sie lepiejja na zywo takiego LH maluszka w zyciu nie widzialam
Ale teraz jak patrzę, to mam coraz więcej nadziei, że jednak będzie krótka. Zwłaszcza, że w dotyku jest cudownie szorstka. Ale wiecie jak to z sierścią - poczekamy, zobaczymy
Dorotko, czub nic nie znaczy, Borgia była w moim mniemaniu długowłosa na 100% przez całe dwa tygodnie - niektóre kociaki są bardzo puchate i nastroszone
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt: