Mioty Z, AA, BB i CC - Raya, Perla, Negra, Gatta i Fado :)

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Re: Mioty Z, AA, BB - Raya, Perla, Negra i Fado :)

Post autor: Dorota »

Miss_Monroe pisze:Dorotko, a gdzie mój ulubiony rudzielec :kotek: ?
Lenka :bicz: Rudasek jest tylko i tylko nasz ...... <mrgreen>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Dorota pisze:
Miss_Monroe pisze:Dorotko, a gdzie mój ulubiony rudzielec :kotek: ?
Lenka :bicz: Rudasek jest tylko i tylko nasz ...... <mrgreen>

O rany <shock> :haha: no przecież wiadomo ,że Ruda małpa jest tylko jedna :ok: <serce> <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Dorota pisze:(...)Lenka :bicz: (...)
Ja tam się niczego nie boję <mrgreen> ! Mi rudzielce od zawsze się podobają :kotek:
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Przecudowne kociaki. <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Miss_Monroe pisze:
Dorota pisze:(...)Lenka :bicz: (...)
Ja tam się niczego nie boję <mrgreen> ! Mi rudzielce od zawsze się podobają :kotek:
Rude małpy wredne są a jakie zaborcze odradzam bardzo .......to umaszczenie : :-///// <mrgreen>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

<diabeł> Dorotka kochana <shock> co Ty piszesz gdy ta Twoja ruda małpa jest tylko jedna i tak przecudowna a Ty kochasz ją przecież nad życie <lol> no wągielka i panienkę tyżżż oczywiście ale co rude to rude <lol> <lol> <lol> <offtopic> nasza Dorotka SZ nas zamorduje żywcem i nie będzie miał kto usługiwać Agilisiakom <lol>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Re: Mioty Z, AA, BB i CC - Raya, Perla, Negra, Gatta i Fado

Post autor: Dorszka »

Wstawiam zaległe zdjęcia Negrusiowych dzieci, zdjęcia sprzed 12 dni, jak tamte, ale nie zdążyłam ich pozmniejszać przed wyjazdem.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kremusia:

Obrazek

Obrazek

Rudzielec, ma już imię, Borys <mrgreen>

Obrazek

Obrazek

Nie będę ściemniać, kociaki wyglądają już zupełnie inaczej, ale przed weekendem raczej nie dam rady tego udowodnić <lol> Myślałam, że dziś może coś pstryknę, ale do tej pory przerabiałam kojec, udostępniając sporą część pokoju, bo szarańcza już biega bardzo sprawnie. Jeszcze nie skończyłam, ale najważniejsze zrobione, więc mogę chwilę sobie odpocząć.

W ostatni piątek, 23 stycznia, Gatta zamknęła Fadusiowy rozdział w Agilisowie, wydając na świat cztery kociątka. Zdjęcie wstawiam tylko jedno, dokumantacyjnie, zrobione komórką w dniu urodzin, zawsze lepsze takie, niż nic. Poród po prostu wzorcowy, kociaczki wypadały jedno po drugim, w błonach, żywotne, krzyczące, i pełne energii. Trzy nadal tak się zachowują, kremowa dziewczynka (chyba), nie bardzo chce się zdecydować, po której stronie Tęczowego Mostu pozostać, my ją bardzo przekonujemy, że tutaj fajnie naprawdę jest, ale ciągle wszystko wisi na włosku, więc prosimy o kciuki. Może to tylko wrodzone, związane z kolorem maruderstwo, niby wagowo powolutku pnie się do przodu, ale ma też zatrzymania, które przyprawiają mnie o zawał, i wtedy nie bardzo chce jeść, poza tym jej 118 gramów obecnie przy 180 gramach brata naprawdę wygląda strasznie :kotek: . Dokarmianie nie wchodzi w rachubę, w rachubę wchodzi tylko jeden, jedyny, jedynie słuszny cycek pod pachą, w którym jest chyba bardzo mało mleka. Walczymy, dziś po raz pierwszy po kolejnej nocy przystawiania waga drgnęła trochę mocniej. Może nastąpi przełamanie.

Jeśli Fado się odblokuje, być może za jakieś dwa lata pojawią się jeszcze jego dzieci, ale jak to z blokadami, tutaj przygotowanym trzeba być na wszystko. Faduś zmajstrował do tej pory 66 dzieci, aż mi trudno uwierzyć, że tyle się uzbierało, ale liczydło nic inaczej nie chce powiedzieć. 61 z nich urodziło się w Agilisowie, 3 w hodowli Debricon, i 2 w hodowli Mibrimi. Mam nadzieję, że Faduś jeszcze ucieszy mnie kiedyś swoimi pociechami, ale jak zawsze przy majstrowaniu z naturą, trzeba przygotować się na to, że niekoniecznie tak się stanie.

Gatta ze swoimi pociechami, odpoczywająca po porodzie:

Obrazek
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<zakochana> <zakochana> <zakochana> Co za slodzinki..... :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: dla Mamusi i gratulacje.
Oczywiscie <ok> <ok> <ok> za te malenka kremowa kruszynke.

No i :mdleje: :mdleje: :mdleje: do Bond'a, ale to juz chyba ma wpisane w metryce, ze dziewczyny mdleja na jego widok <lol>
Awatar użytkownika
Truskawka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Truskawka »

Miot Negruli to mój ulubiony. Zarówno szylkrecia i niebieski kawaler są prześliczni. Pozostaje mi tylko powzdychać <serce> . Ogromne kciuki za malutką dziewczynkę.
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Kciuki za kruszynkę :ok: :ok: :ok:
Zobaczyłam przy Gatcie jej maleńką kopię i przepadłam! Wspominałam coś kiedyś, że kocham trikolorki? <diabeł>
ODPOWIEDZ