Paquerette
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Re: Paquerette
Ja też <mrgreen>
- paquerette
Za nami pierwsza wizyta u weta, pobranie krwi, jeśli wszystko ok, to sterylizacja będzie w czwartek, także szykujemy się na kubraczkową deprechę.
PObranie krwi przebiegało w iście operowej oprawie, no tak się wydzierała pakretka, że mi serce prawie pękło....nawet wet się nie spodziewał że takie płacze będą.
trzymamy kciuki żeby wszystko z badaniami było ok i w czwartek o 10 jedziemy na zbieg.
PObranie krwi przebiegało w iście operowej oprawie, no tak się wydzierała pakretka, że mi serce prawie pękło....nawet wet się nie spodziewał że takie płacze będą.
trzymamy kciuki żeby wszystko z badaniami było ok i w czwartek o 10 jedziemy na zbieg.
- jednoroginka
Ale zrelaksowana kicia aż miło popatrzeć 
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
och, to trzymam kciuki w czwartek <ok> niedawno to przechodziłam to wiem jakie to straszne nerwy. Także Ty też bądź dzielna <ok>
- paquerette
Niedzielna sesja kubraczkowa misia patysia (tak zmieniliśmy imię na czas kubraczkowania bo wygląda w tych śpioszkach jak miś patyś...
Oczywiście nie możemy przeboleć, że były tylko standardowe śpiochy i nie ma fanaberii jak u Liluszki, że kwiatuszki, Francja elegancja (musimy zadowolić się finezyjnymi wiązaniami troczków)
Od wczoraj, kiedy Paquerette zmoczyła kubraczek w kuwecie protestuje jak może...np, przestała wskakiwać gdziekolwiek, wchodzić do kuwety, etc. Skończyło się na tym, że musimy odkubraczkować kilka razy dziennie, żeby panienka łaskawie z kuwety skorzystała...ale i tak jest uroczym misiem patysiem i podobno w niebieskim jest jej do pysia

a tu słabej jakości ale historyczne fotki po wyjściu z transportera w dniu sterylizacji....no biedusia straszna

Oczywiście nie możemy przeboleć, że były tylko standardowe śpiochy i nie ma fanaberii jak u Liluszki, że kwiatuszki, Francja elegancja (musimy zadowolić się finezyjnymi wiązaniami troczków)
Od wczoraj, kiedy Paquerette zmoczyła kubraczek w kuwecie protestuje jak może...np, przestała wskakiwać gdziekolwiek, wchodzić do kuwety, etc. Skończyło się na tym, że musimy odkubraczkować kilka razy dziennie, żeby panienka łaskawie z kuwety skorzystała...ale i tak jest uroczym misiem patysiem i podobno w niebieskim jest jej do pysia

a tu słabej jakości ale historyczne fotki po wyjściu z transportera w dniu sterylizacji....no biedusia straszna

- Kamila
- Agilisowy Rezydent
och, dzielna Stokroteczka vel. Misio Patysio, potwierdzam w niebieskim jej do pysia <mrgreen> słodko wygląda dzidziusia kochana <zakochana> . Ja Liluszce podcięłam tą część pod doopką, bo też moczyła przy siusianiu i potem nie było problemu
- paquerette
ooo, super pomysł, ale jak to zrobiłaś? odcięłaś tę tylnią część z troczkami czy tylko podcięłaś materiał?Kamila pisze:och, dzielna Stokroteczka vel. Misio Patysio, potwierdzam w niebieskim jej do pysia <mrgreen> słodko wygląda dzidziusia kochana <zakochana> . Ja Liluszce podcięłam tą część pod doopką, bo też moczyła przy siusianiu i potem nie było problemu
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Słodka i jaka dzielna <serce>
- joakar
oj, jakie dzielne biedactwo <serce>
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Trop mimi