Ty też dzielny
kot Horacy
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Re: kot Horacy
Dzielny Kotuś
Ty też dzielny
Ty też dzielny
- ludzki77
- ludzki77
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Ja dałabym Zylkene , żeby go wyciszyć . To naturalny środek ,a nie żadne " prochy "
ja nie podaję kapsułek tylko wysypuję na odrobinę karmy ,ale podobno sam proszek też koty zlizują . Upewnij się , tak na wszelki wypadek , u Danusi , czy możesz . Moje koty są po tym jeszcze bardziej miziaste .
- ludzki77
Będę musiał napisać, na takie sytuacje to dobra sprawa. Chociaż dziś już jest lepiej, nawet zaczął polować na muchy. I też jeden problem mniej z tym lekarstwem co dostał od weta. Sam wypija z miseczki bez żadnych dodatków wylewam mu na spodeczek i daje i sam wypija. Jedno zmartwienie mniej nie trzeba mu strzykawką podawać.
Tylko od tego weta strasznie umorusany z tyłu wyszedł, nawet trzeba go było wykąpać , z tyłu, no ale jeszcze do końca się nie udało. Może są jakieś bezstresowe sposoby na doczyszczenie futerka?
Tylko od tego weta strasznie umorusany z tyłu wyszedł, nawet trzeba go było wykąpać , z tyłu, no ale jeszcze do końca się nie udało. Może są jakieś bezstresowe sposoby na doczyszczenie futerka?
agniecha pisze: ↑09 cze 2018, 06:50 Ja dałabym Zylkene , żeby go wyciszyć . To naturalny środek ,a nie żadne " prochy "ja nie podaję kapsułek tylko wysypuję na odrobinę karmy ,ale podobno sam proszek też koty zlizują . Upewnij się , tak na wszelki wypadek , u Danusi , czy możesz . Moje koty są po tym jeszcze bardziej miziaste .
- teodor
Próbowaliście suchego szamponu? Ponoć całkiem nieźle się sprawdzają.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Tak, w takich przypadkach zdecydowanie lepiej użyć suchego szamponu, albo nawet zwykłego pudru - po jakichś dwóch godzinah delikatnie wyczesać.
- ludzki77
- ludzki77
- ozon
- Agilisowy Rezydent
I jak Horacy dzisiaj? Nastrój już całkiem dobry?