Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
Danusiu, udanego wypoczynku <ok>
- Agnes
wspaniałego odpoczynku 
-
kotku
No co za synchronizacja! Ja wróciłam, ta znów jedzie <lol> Oczywiście żartuję. Jedźcie, odpoczywajcie i bawcie się Danusiu kochana świetnie! <serce>
Dziękuję za zdjęcia Twoich futer przepięknych, jak zwykle cieszą oczy. Pozdrawiam i ściskam serdecznie!
Dziękuję za zdjęcia Twoich futer przepięknych, jak zwykle cieszą oczy. Pozdrawiam i ściskam serdecznie!
- SZYLKRECIA
Danusiu!
Twoje kociaste są PRZECUDNE!! Oba przepiękne, a jak ślicznie dopasowane futerkami <serce> Jestem zachwycona! Aż mi się zamarzył drugi kocio <zakochana>
Twoje kociaste są PRZECUDNE!! Oba przepiękne, a jak ślicznie dopasowane futerkami <serce> Jestem zachwycona! Aż mi się zamarzył drugi kocio <zakochana>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
26 sierpnia 2011 roku piękna Agilisowa Arabica urodziła kociątka na literkę K
I tak na świat przyszła moja prześliczna królewienka , słoneczko moje kochane , przesłodki kociaczek <serce> to właśnie dzisiaj kończy 2 lata.
Skradła nasze serca całkowicie nawet pancio-psiarz ma zawsze śmiejące się oczy kiedy na nią patrzy, Koloruś zawsze grucha kiedy ją mija ,a Oktawia( sznaucerka) dostaje szmergla na jej widok <mrgreen>
Kalutku przede wszystkim zdróweczka słoneczko i jeszcze raz bardzo dużo zdróweczka Ci życzymy żeby zawsze dobrze było Ci z nami bo bardzo Ciebie kochamy
<serce> <serce> <serce>
Moja kruszyneczka ( zdjęcie jeszcze z Agilisowa zrobione przez mamunie hodowlaną
)

moja koteńka <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> serduszko moje kochane

I tak na świat przyszła moja prześliczna królewienka , słoneczko moje kochane , przesłodki kociaczek <serce> to właśnie dzisiaj kończy 2 lata.
Skradła nasze serca całkowicie nawet pancio-psiarz ma zawsze śmiejące się oczy kiedy na nią patrzy, Koloruś zawsze grucha kiedy ją mija ,a Oktawia( sznaucerka) dostaje szmergla na jej widok <mrgreen>
Kalutku przede wszystkim zdróweczka słoneczko i jeszcze raz bardzo dużo zdróweczka Ci życzymy żeby zawsze dobrze było Ci z nami bo bardzo Ciebie kochamy
Moja kruszyneczka ( zdjęcie jeszcze z Agilisowa zrobione przez mamunie hodowlaną

moja koteńka <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> serduszko moje kochane

- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Sto lat dla pięknej Kali
Danusiu, ona była Wam pisana :-) Długa to była i kręta droga, ale wspaniale się zakończyła.
Kala jest przecudowna <serce> <serce> <serce>
Danusiu, ona była Wam pisana :-) Długa to była i kręta droga, ale wspaniale się zakończyła.
Kala jest przecudowna <serce> <serce> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Serduszko kochane Pańciusi swojej życzę Ci zdrówka i pociechy z innych domowych czworonogów. Bo rodzinkę ludzka to już masz tak zakochaną w sobie że ąch...
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
100 lat dla Kalutka
Piękna z niej kocica, oj piękna <zakochana>
Piękna z niej kocica, oj piękna <zakochana>
- Ula
- Agilisowy Rezydent
Sto lat Koteńko