Dziś specjalne buziaki dla Lenki od ciotki kocham ten czarny noseczek i uśmiechnięty pysio <serce> <serce> <serce> No normalnie zacałowałabym <mrgreen>
Jak mój Okruszek <zakochana>
elwiska3 pisze:Dziś specjalne buziaki dla Lenki od ciotki kocham ten czarny noseczek i uśmiechnięty pysio <serce> <serce> <serce> No normalnie zacałowałabym <mrgreen>
Dla kociaków też głaski i buziole
Lenka bo Ciebie zacalowala <lol> to taki pieszczoch
Wiadomość z ostatniej chwili.
Zjedli mokre w odległości 1 metra grzecznie i zgodnie. Potem Morisek chciał podejść do Cleo a ta na niego syknela i laputa pacnela. Moris uciekł zdziwiony i potem spokojnie leżał bez sykania. A ta ruda z wywinietym ogonem spacerowala po łóżku nic sobie z niego nie robiąc.
Idziemy spać a jutro zobaczymy co na froncie będzie
elwiska3 pisze:Dziś specjalne buziaki dla Lenki od ciotki kocham ten czarny noseczek i uśmiechnięty pysio <serce> <serce> <serce> No normalnie zacałowałabym <mrgreen>
Dla kociaków też głaski i buziole
Lenka bo Ciebie zacalowala <lol> to taki pieszczoch
<tańczy> <tańczy> <tańczy> i dałaby się głaskać i buziaki dawała mokrym noskiem i ozorkiem <tańczy> <tańczy> <tańczy> to ja już jadę <mrgreen> i na raczkach ponoszę
To ona byłaby szczęśliwa to jest straszny pieszczoch nie można kawy wypić spokojnie bo ciągle ten nochal wciska do twarzy żeby ja całować
Taki natret
Wiec zapraszam ;)