Misza & Ice: niebieska hrabina i śnieżny król życia
- Charlotte
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Re: Misza & Ice: niebieska hrabina i śnieżny król życia
Do misek dają zawieszki do obroży, które zastępują czipa. Pytanie czy K&T zechcą nosić obróżki a istnieje też ryzyka, że gdzieś się zaczepią i będzie problemKasik pisze:Zastanawiałam się też nad tą miską, ale moje tygrysy nie czipowane jeszcze, no sama nie wiem,,, latam z tą miską
Skuma, skuma ..... koty mundre som :-) Ice na początku nerwowo się odwracał na dźwięk zamykania miski ale już się oswoił <mrgreen>Kasik pisze:przydałby się taki wynalazek, tylko czy moj gamoniasty skuma
Taaaaak, a potem cały dzien łazi z czarnymi śpiochami, taki niechluj z Icka <lol>Beate pisze:No nie, umalowany idzie spać <lol>
<serce>
Pozwalam <serce> <serce> oba futra <święty>yamaha pisze:I teraz juz nie wiem, ktorego z Twoich kotow bardziej
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Czarne poduszeczki Iculka <zakochana>
A te miski to działają na taki czip co u weta się wszczepia? To u nas tylko Mordimuś mógłby jeść.... <lol>
A te miski to działają na taki czip co u weta się wszczepia? To u nas tylko Mordimuś mógłby jeść.... <lol>
- elsa
Ale technologia z tymi miskami, wow! <shock> To świat pędzi do przodu, serio! <mrgreen> Takie cóś wymyślić <gwiżdże> To u mnie Kostek miałby tylko dostęp (tylko temu to nie ma co sypać, bo on suche marnie toleruje), dziewczynki dopiero będą zachipowane przy sterylce. Nie powiem, patent świetny!
Icusiu, Pańcia tu czasami z ciotkami gada, bo my to chcemy o was wszystko wiedzieć, więc nie obrażaj się już! Zobacz jaką masz modern miskę kochany! <mrgreen> No a tak w ogóle to jesteś prze-prze-śliczny!!! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Icusiu, Pańcia tu czasami z ciotkami gada, bo my to chcemy o was wszystko wiedzieć, więc nie obrażaj się już! Zobacz jaką masz modern miskę kochany! <mrgreen> No a tak w ogóle to jesteś prze-prze-śliczny!!! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Trochę nas nie było ale grudzień jakiś strasznie pracowity się okazał i na forum nie starczało już sił
Dziś w ramach przypomnienia polansuje się tłusty Isiek <mrgreen> chociaż okazało się, wbrew moim obawom, że wcale nie taki gruby bo waży tylko 4,8kg czyli 0.3kg na plusie
Ale więcej to już go być nie powinno bo zamieni się w śnieżną fokę :-)
..... Jak się jest fanem galaretek w czekoladzie to niestety w biodra idzie :-)

.... ale do pudełeczka zapakuję się bez problemu... więc o co chodzi?

.... o proszę..... w całości...

Ja gruby?.....nie gadam z tobą...

... Ze szczurem pogadam....

... Ciocie, ja na prawdę nie jestem grubasem

:-) :-) :-)
Dziś w ramach przypomnienia polansuje się tłusty Isiek <mrgreen> chociaż okazało się, wbrew moim obawom, że wcale nie taki gruby bo waży tylko 4,8kg czyli 0.3kg na plusie
Ale więcej to już go być nie powinno bo zamieni się w śnieżną fokę :-)
..... Jak się jest fanem galaretek w czekoladzie to niestety w biodra idzie :-)
.... ale do pudełeczka zapakuję się bez problemu... więc o co chodzi?
.... o proszę..... w całości...
Ja gruby?.....nie gadam z tobą...
... Ze szczurem pogadam....
... Ciocie, ja na prawdę nie jestem grubasem
:-) :-) :-)
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Grubasek??
Weź kotku powiedź tej swojej Pani, że jesteś idealny, po prostu idealny. Nic się nie martw, my cię kochamy takim jaki jesteś, zielonooki przystojniaku <serce>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Zgadzam się z ciocią Agą, kotek idealny
<zakochana>
Też lubię galaretki w czekoladzie i chciałabym, żeby wpływały na moją linię równie zbawiennie
Też lubię galaretki w czekoladzie i chciałabym, żeby wpływały na moją linię równie zbawiennie
- dagusia
Ale cudny śnieżynek <zakochana> <zakochana> Czy on te galaretki bierze do pyszczka i przynosi po kolei każdemu domownikowi?? Jesli tak to zjadłabym wszystkie <lol>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Jestescie <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Icus, mój Ty sliczny, jaki gruby, szprotek malutki <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
W pudełeczko tycie się zmieścił, pewnie w to po galaretkach też by chłopina wlazł, na bank <mrgreen>
Yollu, co u Was, jak Miszka, czy wszystko dobrze? Zresztą, pokaż to same ocenimy <diabeł>
Ściskam Was kochani <serce>
Icus, mój Ty sliczny, jaki gruby, szprotek malutki <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
W pudełeczko tycie się zmieścił, pewnie w to po galaretkach też by chłopina wlazł, na bank <mrgreen>
Yollu, co u Was, jak Miszka, czy wszystko dobrze? Zresztą, pokaż to same ocenimy <diabeł>
Ściskam Was kochani <serce>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Sama świetnie sobie radzę z wybieraniem i pożeraniem <mrgreen> podobnie jak MoniQ mam słabość do galaretek <oops>dagusia pisze:Czy on te galaretki bierze do pyszczka i przynosi po kolei każdemu domownikowi?? Jesli tak to zjadłabym wszystkie <lol>
Kasiu, Misza ma ciągle problemy z uszamiKasik pisze:Yollu, co u Was, jak Miszka, czy wszystko dobrze? Zresztą, pokaż to same ocenimy
Do zdjeć hrabinia się nie nadaje bo uszy tłuste ciągle, czyba że coś wygrzebię z archiwum <mrgreen>