Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido

Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Dorszka pisze:
A w ścianach ceglanych zakochaliśmy się kilka lat temu podczas remontu, i to na tyle, że dwie z nich w pokoju zostawiliśmy właśnie bez tynku. W tym roku zabraliśmy się za przedpokój, w którym też zdarliśmy tynk, ale jeszcze nie postanowiliśmy, czy tak zostanie. Trochę piwniczny nastrój u nas, do piwka się nadaje <lol>
Piękne te cegły! Nasze betony .. ;-( A pomysł na piwko w takiej pięknej scenerii z kotem na kolanach który wcześniej zeskoczył z półki-marzenie.Widziałam taki program na Animale <lol>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Jeszcze się załapała Gatta - ona ciągle nie w formie, ale też pojedzie, bo zagranica potrzebna, może uda się złapać certyfikaty, chociaż na pewno nie będę miała pretensji, jeśli sędziowie nie dadzą- forma Gatty daleka jeszcze od ideału, futro się sypie (tyle że u niej to futro nigdy się chyba nie skończy, tak przerzedzone jak teraz jest dwa razy bogatsze niż Inusiowe futro w najlepszym okresie <lol> ), ale jak już jadę, to niewiele mnie kosztuje zabranie kolejnego kota. Spróbujemy szczęścia :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

A ja właśnie jestem wielką fanką Gatty. Borgia jest boska, ale Gatta ma w sobie to coś, co mnie uwiodło już dawno. Nawet jak nie jest w formie, czego mój monitor najwyraźniej nie uchwycił... <zakochana>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Renia pisze:A ja właśnie jestem wielką fanką Gatty. Borgia jest boska, ale Gatta ma w sobie to coś, co mnie uwiodło już dawno.
Bo to był pierwszy agilisowy kot, którego śledziłaś od urodzenia, jako trzykolorowej jagódki - dla mnie takim koteczkiem jest właśnie Borgia, pierwsza, którą od oseska trzymałam na kolanach pracując przy komputerze, układałam sobie do snu też na kolanach, na niej uczyłam się podawania tabletek, i w ogóle na niej mnóstwo się nauczyłam.

A Gatta, że ma w sobie coś, to wiadomo od pierwszych chwil - w końcu jej zakładka wisiała już 4 dnia po urodzeniu, i nie miało znaczenia, co powiedzą sędziowie, ile będzie miała bieli, i równie ważne bzdety <lol>
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

mysle, ze sie czepiasz biednej Gatty <diabeł>
moja Leo ma podobna forme, a tez ją na wystawe biore
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Dorszka koty masz wyjątkowe tak cudne , że sie napatrzeć nie można WSZYSTKIE <!> <serce>
jak z namalowanego obrazka.

ALe dla mnie niesamowita jest ta reszta :-D , przystosowywanie mieszkania, podejście do tych naszych braci mniejszych , uwielbiam czytać to co piszesz o swoim DOMU ile tu serca tego prawdziwego <pokłon> przecudny jest ten Twój koci swiat.
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

kinus pisze:mysle, ze sie czepiasz biednej Gatty <diabeł>
moja Leo ma podobna forme, a tez ją na wystawe biore
Toż ją biorę, biorę, chociaż wiesz, no ja po prostu wiem, jak ona może wyglądać, a tu niedawno dzieci odstawione... Wszystko przez tę Kalę, no z jednym kotkiem nie chce mi się ciągać <lol>
Awatar użytkownika
MartaNys
Hodowca
Hodowla: S*BriSavanti's
Kontakt:

Post autor: MartaNys »

Ja też podziwiam koty i te piękne ściany ceglane <ok>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Renia pisze:A ja właśnie jestem wielką fanką Gatty. Borgia jest boska, ale Gatta ma w sobie to coś, co mnie uwiodło już dawno. Nawet jak nie jest w formie, czego mój monitor najwyraźniej nie uchwycił... <zakochana>
myślę tak jak Renia. Wszystkie agilisowe koty są piękne ale Gatta kładzie mnie na łopatki zawsze, nie zależnie od tego czy jej Duża twierdzi, że kotka jest w formie czy też nie.
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Obie są piękne <zakochana>
No i powodzenia na wystawie <ok>
ODPOWIEDZ