Bentley - niebieski brytyjczyk
- Miss_Monroe
- Moderator
tez mamzuzuzanta pisze:Skoro jedziesz do Ikea, to ja polecam jeszcze http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00175250/ jako podkładkę pod miseczki. Mam ją od kiedy Tiffka zamieszkała z nami i złego słowa nie mogę powiedzieć. Miseczki stoją na niej jak wmurowane, nic się nie przesuwa itp.
- Miss_Monroe
- Moderator
- Witcha
ale orzechy i mleko tak akurat Ci wychodziły jak żwirek zmieniałaś?? oj
strasznie pechowy zbieg okoliczności... a zmieniasz żwirek nadal? czy teraz zostajesz przy sprawdzonym?
a na kota alegrii niet <tańczy> <tańczy> <tańczy> <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze>
suuuper!!!
pogłaszcz Bentusia <zakochana> megasłodziaka...
i Lenka jakie Ty masz ooooooczyyska, że się powtorze...
a na kota alegrii niet <tańczy> <tańczy> <tańczy> <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze>
suuuper!!!
pogłaszcz Bentusia <zakochana> megasłodziaka...
i Lenka jakie Ty masz ooooooczyyska, że się powtorze...
- Miss_Monroe
- Moderator
Jak zmieszałam Cat's Best z silikatowym to Bentley wszedł do kuwety, sprawdził, że coś kombinuję z jego ulubionym żwirkiem, zrobił protest i cały dzień się nie załatwił <shock> . Jednym słowem postawił na swoim, zostaliśmy przy Cat's Best i kurcze mnie NIE uczula <shock>. Wychodzi na to jak mówiłaś, po prostu miałam podrażnioną skórę od alergii, byłam podrapana i pewnie żwirek mi dodatkowo podrażnił skórę..
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Miss_Monroe pisze:Jak zmieszałam Cat's Best z silikatowym to Bentley wszedł do kuwety, sprawdził, że coś kombinuję z jego ulubionym żwirkiem, zrobił protest i cały dzień się nie załatwił <shock> . Jednym słowem postawił na swoim, zostaliśmy przy Cat's Best i kurcze mnie NIE uczula <shock>. Wychodzi na to jak mówiłaś, po prostu miałam podrażnioną skórę od alergii, byłam podrapana i pewnie żwirek mi dodatkowo podrażnił skórę..
he he miałam racje <mrgreen>
kocurek jak prawdziwy chłop postawił na swoim
i niech mi kto powie ,ze kot nie ma swojego rozumku
- Miss_Monroe
- Moderator
- margita
- Agilisowy Rezydent