Koci świat wg Śnieżki, Fiony & Mruczki

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Spanie na pleckach zawsze mnie rozczula :-)
Bardzo kolorowa ta Twoja drużyna :kotek:
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Szopi pisze:
pudelek pisze:Ależ Ci zazdroszczę tej śnieżynki na kolanach. <ok> Mojemu Igorkowi jeszcze nigdy nie zdarzyło się z własnej ,nie przymuszonej woli tak zalegnąć na mich kolanach.
właśnie, mnie też zazdrość zżera z tego samego powodu ! <gwiżdże> :)
tutaj muszę przyznać kocham wszystkie kotki jednakowo, i staram się żadnej nie robić wyjątków, jak przychodzę z pracy to głaskam wszystkie które podejdą (zwykle Mruczce - brytyjczykowi się nie spieszy z powitaniem, delikatnie mówiąc ona ma wszystkich gdzieś ;) chyba że jest głodna to przybiegnie migiem :)) staram się więc równocześnie nawet je głaskać, jeść też daję w 3 miskach, każda ma swoją i wszystkie dostają jednocześnie, i jak się bawię też ze wszystkimi....
Jednakże..... Śnieżka mnie wybrała, już od samego początku to ona zawsze musiała być pierwsza na mych kolanach, i jeśli miała ochotę a np Fiona zajmowała moje kolana, ona potrafiła się wepchać, polizać Fionę naokoło głowy aż w końcu niespodziewanie zepchać z moich kolan (raz widziałam jak perfidnie wlazła pomiędzy Fionę a mój brzuch a następnie z gracją zaczęła się przeciągać spychając tylnymi łapami Fionę....a ta z kolei powoli zjechała na dywan ;)..... i już jej nie było... zwykle jednak Fiona sama schodzi i nawet nie zauważę kiedy z pręgatego kota na moich nogach pojawia się nagle biały ;)....

Mało tego, powiem, że para razy zauważyłam jak Śnieżka z podłogi mi się przygląda. Wystarczy wtedy że na nią zerknę i ta już się rozpędza mi na kolana :)
taka sobie śmieszna Śnieżka :) królowa śniegu ;)

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Elwira

Koffane Mruczadło :) :)

Obrazek

Głaskanie pod brudką :) to co koteczki lubią najbardziej ;) :) :]
Obrazek

Obrazek
aaGaa

Post autor: aaGaa »

Tyyyyle futra do kochania i miziania... aż zazdroszczę takiego kolorowego stadka :) Pozdrawiamy serdecznie :)
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Normalnie napatrzec sie nie moge na te Twoje szczescia. Bardzo fajna, wesoła gromadka :-)
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Cóż za przytulaski słodkie :-)
A drapanie pod bródką.. heh... skąd ja to znam <mrgreen>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Cudne masz miziaki, tyle koteczków na raz na kolankach ... ach mogę sobie tylko pomarzyć <zakochana>
mały królik

Post autor: mały królik »

ale masz miziaste kotki, tylko pozazdrościć <mrgreen> u nas niby powoli do przodu, ale tak jak u ciebie to chyba jeszcze długo nie będzie, jeśli w ogóle <lol>
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

Elwira pisze: Mało tego, powiem, że para razy zauważyłam jak Śnieżka z podłogi mi się przygląda. Wystarczy wtedy że na nią zerknę i ta już się rozpędza mi na kolana :)
eh, jeszcze bardziej Cię nie lubię po tej wypowiedzi i ogólnie wszystkich ludzi, którzy posiadają kicie, które same z własnej, nieprzymuszonej woli wskakują na kolanka! <gwiżdże>
<lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Elwira

Szopi pisze:
Elwira pisze: Mało tego, powiem, że para razy zauważyłam jak Śnieżka z podłogi mi się przygląda. Wystarczy wtedy że na nią zerknę i ta już się rozpędza mi na kolana :)
eh, jeszcze bardziej Cię nie lubię po tej wypowiedzi i ogólnie wszystkich ludzi, którzy posiadają kicie, które same z własnej, nieprzymuszonej woli wskakują na kolanka! <gwiżdże>
<lol> <lol> <lol>
ale widzisz, to tylko robią zwykłe kotki, te nie rasowe :P
trzeba było sobie takiego wziąźć do domu ;P
Zablokowany