Bardzo kolorowa ta Twoja drużyna
Koci świat wg Śnieżki, Fiony & Mruczki
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Elwira
tutaj muszę przyznać kocham wszystkie kotki jednakowo, i staram się żadnej nie robić wyjątków, jak przychodzę z pracy to głaskam wszystkie które podejdą (zwykle Mruczce - brytyjczykowi się nie spieszy z powitaniem, delikatnie mówiąc ona ma wszystkich gdzieś ;) chyba że jest głodna to przybiegnie migiemSzopi pisze:właśnie, mnie też zazdrość zżera z tego samego powodu ! <gwiżdże>pudelek pisze:Ależ Ci zazdroszczę tej śnieżynki na kolanach. <ok> Mojemu Igorkowi jeszcze nigdy nie zdarzyło się z własnej ,nie przymuszonej woli tak zalegnąć na mich kolanach.
Jednakże..... Śnieżka mnie wybrała, już od samego początku to ona zawsze musiała być pierwsza na mych kolanach, i jeśli miała ochotę a np Fiona zajmowała moje kolana, ona potrafiła się wepchać, polizać Fionę naokoło głowy aż w końcu niespodziewanie zepchać z moich kolan (raz widziałam jak perfidnie wlazła pomiędzy Fionę a mój brzuch a następnie z gracją zaczęła się przeciągać spychając tylnymi łapami Fionę....a ta z kolei powoli zjechała na dywan ;)..... i już jej nie było... zwykle jednak Fiona sama schodzi i nawet nie zauważę kiedy z pręgatego kota na moich nogach pojawia się nagle biały ;)....
Mało tego, powiem, że para razy zauważyłam jak Śnieżka z podłogi mi się przygląda. Wystarczy wtedy że na nią zerknę i ta już się rozpędza mi na kolana
taka sobie śmieszna Śnieżka

- Elwira
Koffane Mruczadło :) :)
Głaskanie pod brudką

- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- gosiaczek8807
-
mały królik
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
eh, jeszcze bardziej Cię nie lubię po tej wypowiedzi i ogólnie wszystkich ludzi, którzy posiadają kicie, które same z własnej, nieprzymuszonej woli wskakują na kolanka! <gwiżdże>Elwira pisze: Mało tego, powiem, że para razy zauważyłam jak Śnieżka z podłogi mi się przygląda. Wystarczy wtedy że na nią zerknę i ta już się rozpędza mi na kolana
taka sobie śmieszna Śnieżkakrólowa śniegu ;)
<lol> <lol> <lol>
- Elwira
ale widzisz, to tylko robią zwykłe kotki, te nie rasoweSzopi pisze:eh, jeszcze bardziej Cię nie lubię po tej wypowiedzi i ogólnie wszystkich ludzi, którzy posiadają kicie, które same z własnej, nieprzymuszonej woli wskakują na kolanka! <gwiżdże>Elwira pisze: Mało tego, powiem, że para razy zauważyłam jak Śnieżka z podłogi mi się przygląda. Wystarczy wtedy że na nią zerknę i ta już się rozpędza mi na kolana
taka sobie śmieszna Śnieżkakrólowa śniegu ;)
<lol> <lol> <lol>
trzeba było sobie takiego wziąźć do domu