Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Musiałam też wyjść pierwszy raz z domu na pół godziny i byłam w strasznym stresie co się z nią tam dzieje w domu - czy płacze, czy szaleje i co zastanę w domu. Ale jak wróciłam to ładnie spała na drapaczku :) No ale to tylko pół godziny.. a co będzie jak pójdę do pracy?? <shock>[/quote]

Dlatego lepiej mieć 2-3 koty, wtedy sie nie nudzą i nie czują sie samotne.
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Danusia pisze:
Sonia pisze:Śliczna maluszka. Ale jestem ciekawa, jak długo będziesz miała takie śliczne firanki i te koraliki na tych sznureczkach. Toć to będzie raj dla niej <lol> Moja Brysia by zaraz na tym wisiała, mimo że już stary koń z niej <mrgreen>
Tak patrze na kociaczka i sobie myślę co przy Kolorusiu już by było nadprute ,zaciągniete i urwane.
Ja do chwili obecnej odkrywam z przerażeniem ,ze pomysłowość kociastych nie zna granic <lol>

Koteczka przesłodziutka ale też wyjątkowo grzeczniutka skarb bezcenny <zakochana>
:kotek:

Koloruś chciał wczoraj wejść na siłę między komodę, a ścianę na której stoi tV muszę dzisiaj kupić kolejne poduchy i poutykać kolejne ciekawe miejsca :-( mam magazyn poduszek pisze to bo może Ci się Aniu przyda :-(
<lol> hehe Lunka interesuje się firankami ale póki co nie są jeszcze nawet zaciągnięte <mrgreen> Fajnie jakby tak zostało.. :-/
A z wchodzeniem wszędzie gdzie się da, to racja, poduszki to dobry pomysł - ja póki co musiałam powsadzać ręczniki za łóżko <lol>
Awatar użytkownika
Ania_83

kotku pisze:Fotki ! <klaszcze>
O jaka cudna Lunka <serce> Słodziak pierwsza klasa.
Mój Tosiek też uwielbia wciskać się między sprzęt rtv hehe. A wychodzeniem z domu się nie martw. Lunka będzie sobie wtedy smacznie spała bo kotom najlepiej się harcuje gdy widzi to ich opiekun. A jak cudnie się skacze na firanki gdy się wcześniej upewni, że Pańca patrzy <mrgreen>
Będzie Wam razem dobrze.
Mam nadzieję że tak będzie <mrgreen> I rzeczywiście obserwuję że jak ja chodzę po mieszkaniu to ona wtedy ma szajbe, jak ja śpię, siedzę itd to też jest raczej spokojniejsza i najszęściej kładzie się zaraz koło mnie lub na mnie :) No ale to dopiero czwarty dzień jak ze mną jest :)
Awatar użytkownika
Ania_83

Dziękuję wszystkim za miłe słowa - w imieniu moim i Lunki :) Odwdzięczymy sięnastępnymi zdjęciami :)

A z drugim kociakiem to nie ma obecnie szans :) Mam za małe mieszkanie, nawet nie miałabym gdzie wstawić drugiej kuwety :) Mam nadzieję że nie będzie Lunce tak bardzo smutno bez drugiego kotka. Muszę jej póki co wystarczyć :)
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

słodka kruszynka :-) szybko urośnie, więc ciesz się maleństwem :-)
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Fajne fotki :-) Pogratulować takiej miziastej kici, mały skarb :ok:
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt: