Moj Melek też słomki lubi ,ale nade wszystko lubi piłki i choć kupiliśmy ich już kilkanascie to ciągle są braki i trzeba non stop dokupować bo tylko on, cwaniak jeden wie gdzie jest to sekretne miejsce , gdzie je wyprowadza,Kotka super,wcale nie jest do odchudzania,niech je co chce,Będę ją obserwować, bo jest w wieku mojego Melmana,pzdrPyzowePany pisze:Słomka to obecnie faworyt wśród zabawek wystarczy ją rzucić i kota nie ma przez godzinę conajmniej:) Pyza wyrosła jak na drożdżach , je jak szalona chyba musimy zacząć jej ograniczać , bo rośnie mały grubasek <zakochana>
Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
- korba
Re: Pyza
- Betuś
Ja tylko dodam, że codziennie Forrest kradnie słomki z kubków córek. Później znajduje ich z tuzin pod kanapą <lol>korba pisze:Moj Melek też słomki lubi ,ale nade wszystko lubi piłki i choć kupiliśmy ich już kilkanascie to ciągle są braki i trzeba non stop dokupować bo tylko on, cwaniak jeden wie gdzie jest to sekretne miejsce , gdzie je wyprowadza,Kotka super,wcale nie jest do odchudzania,niech je co chce,Będę ją obserwować, bo jest w wieku mojego Melmana,pzdrPyzowePany pisze:Słomka to obecnie faworyt wśród zabawek wystarczy ją rzucić i kota nie ma przez godzinę conajmniej:) Pyza wyrosła jak na drożdżach , je jak szalona chyba musimy zacząć jej ograniczać , bo rośnie mały grubasek <zakochana>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Korba fajnie, że zajrzałaś do nas, kiedy Melman obchodzi urodziny
?
Pyza to też nasz "koci debiut", radzimy sobie coraz lepiej a wy <mrgreen> ?
Betuś rurki i piórko z pawim oczkiem to są zabawy, po których Pyza resztą sił doczłapuje się do wodopoju, po czym z wywieszonym jęzorkiem udaje się na dłuuuugi sen <mrgreen>
Pyza 3 dni temu skończyła pół roku
I momentalnie zmieniły jej się gusta kulinarne
Pożera niezliczone ilości suchej karmy, z mrożonych mięs pasuje jej tylko wołowina, a jakże! Serca drobiowe- zapomnij... Co jeszcze mogę jej zaproponować, aby popróbowała nowych smaków
?
Mam kilka nowych zdjęć Pyzoldy, jednak pracujemy obecnie codziennie do 22, więc są zrobione nocną porą i do tego komórką... a więc jakość żenująca, trzeba chyba zainwestować w porządny aparat, marzą mi się takie profesjonalne ujęcia tego naszego futrzaka ...
No czekam czekam na wołowinkę...

Czyż nie tak wygląda Hello Kitty
?

Niby śpię, ale uszy są czujne...

Miziaj mnie po brzuszku...

I'm sexy and I know it!
Nawet na koszu na pranie <mrgreen>

Betuś rurki i piórko z pawim oczkiem to są zabawy, po których Pyza resztą sił doczłapuje się do wodopoju, po czym z wywieszonym jęzorkiem udaje się na dłuuuugi sen <mrgreen>
Pyza 3 dni temu skończyła pół roku
Pożera niezliczone ilości suchej karmy, z mrożonych mięs pasuje jej tylko wołowina, a jakże! Serca drobiowe- zapomnij... Co jeszcze mogę jej zaproponować, aby popróbowała nowych smaków
Mam kilka nowych zdjęć Pyzoldy, jednak pracujemy obecnie codziennie do 22, więc są zrobione nocną porą i do tego komórką... a więc jakość żenująca, trzeba chyba zainwestować w porządny aparat, marzą mi się takie profesjonalne ujęcia tego naszego futrzaka ...

Czyż nie tak wygląda Hello Kitty

I'm sexy and I know it!

- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Moniq na szczęście dla Pyzy (bo nie dla nas...
) mamy taki nietypowy tryb pracy, że pracujemy oboje wieczorami od 18 do 22, Pyza zwykle przesypia ten moment dnia. W pozostałą część dnia zawsze któreś z nas jest- albo jesteśmy wszyscy razem całą trójką i wtedy jest do wyboru albo błoga sielanka albo dzikie harce

- korba
Co do twojego pytania ,Melman kończy dziś właśnie pół roku,może wstawie jutro jakieś fotki nowe z tej okazji do siebie. Radzimy sobie całkiem ,całkiem,Tylko się z wiekiem robi taki niedotykalski,zastanawiam się czy po kastracji będzie lepiej znosił głąskanie ,mama nadzieję, pozdrawiamPyzowePany pisze:Korba fajnie, że zajrzałaś do nas, kiedy Melman obchodzi urodziny?
Pyza 3 dni temu skończyła pół rokuI momentalnie zmieniły jej się gusta kulinarne
![]()
Pożera niezliczone ilości suchej karmy, z mrożonych mięs pasuje jej tylko wołowina, a jakże! Serca drobiowe- zapomnij... Co jeszcze mogę jej zaproponować, aby popróbowała nowych smaków?
Czyż nie tak wygląda Hello Kitty?
I'm sexy and I know it!