Vitali II von Sturmcastle

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
ida sierpniowa

Re: Vitali II von Sturmcastle

Post autor: ida sierpniowa »

Aduś mnie też długo na forum nie było.
Akurat się zgrałyśmy <mrgreen>
No i zdjęcie Tiki mojego słodkiego tygrysiego nosalka <serce>
Poproszę też o Wicię, bo Keya się o swojego pręgowanego kawalera domiałkuje ;-))
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

ja to jestem pełna podziwu, że Sapo się tą kością dzieli <lol> pięknie u Ciebie, oj pieknie :kotek: :pies:
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- dziękuję za miłe słowa, kociarnia puszy się z dumy...no a Sapo był przecież wychowany przez 4 koty...sam wychował dwa- Vitka i Muffina to traktuje ich jak swoje dzieci..... :-)

- a na dzień dobry - z cyklu "co robią koty w zimowy piękny poranek???"

Obrazek
....śniła mi się piękna micha pełna małych złotych rybek :rybka: .....uwieeelbiam takie małe złote rybki,,,,mniam....

Obrazek
...Muffi...ta latająca piłeczka, o którą się wszyscy biją na tych kortach to chyba jest z rybki zrobiona....
- eche...i nadziewana krewetkami.... <roll>

Obrazek
...o, idzie pancia i niesie dla mnie coś smacznego.... <tańczy>

Obrazek
...generalnie rzecz ujmując to życie ludzkie jest do bani...całe szczęście, że MY WZIĘLIŚMY ICH ŻYCIE W SWOJE ŁAPKI..... :-)
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

piękne zwierzaki :) A odkąd mój syn nauczył Hexę aportować zbliżam się do stwierdzenia, że selkirki są bardziej do psów podobne niż do kotów. Kochają człowieka, reagują na imię, chodzą przy nodze i jeszcze to aportowanie... teraz widzę że i kości gryzą, hehehe :) suuuuuuuuuuuuuper
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jak fajnie zobaczyć Twoje stadko :-)
Awatar użytkownika
ida sierpniowa

Post autor: ida sierpniowa »

Och dziękujemy za te dobroci i Tika i Wituś <serce>
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- ależ prosze bardzo, Ido, proszę bardzo....specjalnie dla Ciebie zrobimy może jutro sesję zdjęciową Vitka...on naprawdę pięknie się wybarwił, na pleckach z góry ma prawdziwego motyla z pięknymi kółeczkami na skrzydełkach...no a oczy są nie do wymyślenia...takie szkliste zielone koraliki...nie spodziewałam się aż takich głęboko zielonych oczu u niego...jak był mały to mial oczka migdałowe a teraz całkowicie mu się zaokrągliły....

- Tymabri, ja już jestem pewna, że selkirki mają dużo z psów- Muffin bardzo lubi bawić się szarpaczkiem...aportuje Sapciową kaczkę ( nie mówiąc już o słynnym połknięciu zawartości kaczki- historia jego wypchania się kaczką jest opowiadana w lecznicy jako anegdota), Baranek wita nas w korytarzu, liże mnie po rękach - razem z Vitią, wyjada z psiej michy suszone płucka no i ostatnio zasmakował w warzywnych psich kościach..... <shock>

- żeby było do kompletu to Tika wylizała cały lukier z wiszących na choince pierniczków, a Elle zakopuje w doniczkach z kwiatkami surowe kawałki ryby....

- jednym słowem zmieniamy swój świat nawzajem ;-))
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Ada <rotfl> tak parsknęłam smiechem , że córka i kot mi sie przebudzili <mrgreen>
Cudne masz to towarzystwo <zakochana>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Zwierzyniec wyśmienity <zakochana>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Jak miło poczytać o Twoich zwierzakach i ta refleksja egzystencjalna między wierszami - to coś co lubię najbardziej! Fajnie, że zmieniają świat nawet jak robią to w mało subtelny sposób np. zakopując pożywienie w doniczkach! ;-)) :-) Głaski dla całego stadka! <serce> :kotek:
PS. "Życie człowieka w kocich łapkach" - fajne....
Zablokowany