Gabryś i Leon
- mimbla
- Kontakt:
- lili
- Kontakt:
Wspaniałe te Twoje kocury! Przebrnęłam przez cały wątek i prześledziłam historię zapoznawania się Gabrysia z Leonem :-) Mam nadzieję, że u nas chłopaki też szybko się zaprzyjaźnią :-)
Trzymam kciuki, żeby za miesiąc wyniki z Gabrysiowego badania były już bez zarzutu :-)
Ja szczerze mówiąc nie robiłam jeszcze mojemu badania moczu... Chyba będziemy musieli to nadrobić w nowym roku :-)
Trzymam kciuki, żeby za miesiąc wyniki z Gabrysiowego badania były już bez zarzutu :-)
Ja szczerze mówiąc nie robiłam jeszcze mojemu badania moczu... Chyba będziemy musieli to nadrobić w nowym roku :-)
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
mimbla pisze:Tylko "chcę" i "chcę" <lol> A jak już będzie miała, to będzie żałowała, żeby się za bardzo nie zużyła i będą trzy zdjęcia na rok <lol>
okazuje się, że nie tylko "chcę" ale i "mam" - MAM MAM MAM!!! Canon EOS 1000D + 18 - 55 mm II + 75 - 300 mm
i pewnie będę szczędzić zdjęć póki się nie nauczę!!!
- mimbla
- Kontakt:
Super!madziulam2 pisze:mimbla pisze:Tylko "chcę" i "chcę" <lol> A jak już będzie miała, to będzie żałowała, żeby się za bardzo nie zużyła i będą trzy zdjęcia na rok <lol>
okazuje się, że nie tylko "chcę" ale i "mam" - MAM MAM MAM!!! Canon EOS 1000D + 18 - 55 mm II + 75 - 300 mm
Nie nastawiaj się, żeby jeszcze dzisiaj foty robić, bo ciemno już strasznie
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
nie nastawiam się, nie nastawiam...mimbla pisze:Super!madziulam2 pisze:mimbla pisze:Tylko "chcę" i "chcę" <lol> A jak już będzie miała, to będzie żałowała, żeby się za bardzo nie zużyła i będą trzy zdjęcia na rok <lol>
Nie nastawiaj się, żeby jeszcze dzisiaj foty robić, bo ciemno już strasznieAle popatrz sobie przez wizjer, zobacz gdzie sięgają obiektwy. Ale fajnie! <klaszcze>
nastawiam sie co najwyżej na załadowanie baterii i nałożenie maseczki na twarz... pierwsze próby będą dopiero w 2012 roku - mam nadzieje, że jutro - jeśli zdołam <lol>
dzięki Martuś że wytrzymałaś dziś moje marudzenie <pokłon>
aha i pamiętaj, że pewnie dalej będę męczyć pytaniami skoro masz taki sam...
teraz poszukam na allegro jakąś torbę
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent