- Ida, dużo nie brakowało, a Sapcio miałby brata pod choinkę, ale dziewczyny z Kynoterapii mnie przekonały, że 1,5 roczny pies - z adopcji- z nieznaną przeszłością- mimo że sprawdzany przez zawodowego szkoleniowca psów, zawsze będzie nieprzewidywalny w sytauacjach stresujących dla niego - suma sumarum znależliśmy inny dom dla niedoszłego brata...a ja, w tej desperacji zamówiłam w jednej z hodowli....Węgierskich ( no bo to taka bardzo niespotykana rasa) piękną suczke z super skojarzenia , gdzie i matka i ojciec pracują z dzieciakami....jak będziemy mieli szczęście, to może urodzi się w najbliższym miocie suczka o pożądanych dla mnie cechach charakteru.....
- Margita, muszę ukrywać przed Muffinkiem zdjęcia Izar, bo jak na nią patrzy to robi mi awanturę, że mu coś wycięłam...a co o mnie szepcze do ucha Vitkowi to lepiej nie powtórzę, bo cenzor się obrazi.... <oops>
- Soniu, kocham te moje potwory i dobrze mi z nimi okrutnie,,,,a reszta jest tylko dodatkiem
"]

...jakie wstrętne pasibrzuchy....spadać mi stąd...to MOJE FORUM....to JA tutaj jestem najważniejsza <zły> .....a o linię trzeba dbać, a nie obżerać sie od rana do wieczora i jeszcze uprawiać żebractwo internetowe <wsciekly> .....

...popieram moją kochaną Almutkę <serce> ...jesteście tłuste paskudne kociszony, i kto to widział chodzić w takich niemodnych futrach <shock> .....w tym roku faceci w cętki powinni się przystrajać..... <roll>

...e...Gwiazdeczko, to jest właśnie MOJE FORUM,,,, to ty się tutaj wpychasz.....a ty Elle nie bądż taki lizus, Romeo się znalazł, <gwiżdże>

...i nie podskakuj, wyżej szafy nie wskoczysz.... :->

Uploaded with
ImageShack.us
...siem rozgadało towarzystwo...no,no,no...chyba im....kota pogonię.....