Euphoria & Gasper

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
dagusia

Re: Euphoria & Gasper

Post autor: dagusia »

Sonia pisze: Tobinek jak widzi, że wstaję z kanapy w jego kierunku to już ucieka na wszelki wypadek <lol>
:haha: :haha: :haha: Soniu Gaspi też tak czasem robi. Bo z nim to nie zawsze wiadomo. Czasem taka maskotka, że tylko kiziac przez pół godziny. Innym razem na mój widok ucieka hehe Jak ja powiem " chodź na rączkę" i idę w jego kierunku to włącza 6 bieg i ucieka z prędkością światła :haha: ale jak on chce to czasem już mi się głaskać nie chce <lol> i zrozum tu koty <hm>
Awatar użytkownika
oleena

Post autor: oleena »

Słodziaczek <zakochana>
Mój Gucci też raczej nie przepada za czułościami. Gdy wchodzę do mieszkania to zawsze tylko sprawdzi kto przyszedł i od razu zwiewa. Przytulenie go na powitanie absolutnie nie wchodzi w grę, bo ciężko go złapać <gwiżdże> Czujność traci po kilkunastu minutach i wtedy gdy wezmę go na ręce od razu zaczyna biadolić i marszczyć nosek jakby działa mu się straszna krzywda ;-)) Jednak gdy siądę na kanapie to Gucci momentalnie jest przy mnie i dopomina się specyficznym miaukiem, żebym go głaskać :-D Gucci zresztą bardzo dużo "gada" i z reguły brzmi to jak dziamolenie, więc nazywamy go marudą :-)
Dla odmiany Oscar jest ogromnym pieszczochem, ale to przecież selkirk rex a nie brytyjczyk :-) Sam też lubi okazywać czułość poprzez lizanie palców i twarzy <mrgreen>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

dagusia pisze: :haha: :haha: :haha: Soniu Gaspi też tak czasem robi. Bo z nim to nie zawsze wiadomo. Czasem taka maskotka, że tylko kiziac przez pół godziny. Innym razem na mój widok ucieka hehe Jak ja powiem " chodź na rączkę" i idę w jego kierunku to włącza 6 bieg i ucieka z prędkością światła :haha: ale jak on chce to czasem już mi się głaskać nie chce <lol> i zrozum tu koty <hm>
Haha, jak mi Mordimuś zajmie miejsce w fotelu to jedyny bezbolesny (dla mnie, żebym wyrzutów sumienia nie miała) sposób, żeby go przegonić, to powiedzenie "chodź na rączki" i kota już nie ma :haha:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

MoniQ pisze:
dagusia pisze: :haha: :haha: :haha: Soniu Gaspi też tak czasem robi. Bo z nim to nie zawsze wiadomo. Czasem taka maskotka, że tylko kiziac przez pół godziny. Innym razem na mój widok ucieka hehe Jak ja powiem " chodź na rączkę" i idę w jego kierunku to włącza 6 bieg i ucieka z prędkością światła :haha: ale jak on chce to czasem już mi się głaskać nie chce <lol> i zrozum tu koty <hm>
Haha, jak mi Mordimuś zajmie miejsce w fotelu to jedyny bezbolesny (dla mnie, żebym wyrzutów sumienia nie miała) sposób, żeby go przegonić, to powiedzenie "chodź na rączki" i kota już nie ma :haha:
<rotfl> <rotfl> <rotfl>
Awatar użytkownika
dagusia

oleena pisze:Gucci zresztą bardzo dużo "gada" i z reguły brzmi to jak dziamolenie, więc nazywamy go marudą :-)
Gaspi to też maruda jakich mało <lol> ciągle ma coś do powiedzenia, to chyba rodzinne :-)
Awatar użytkownika
oleena

Post autor: oleena »

dagusia pisze:
oleena pisze:Gucci zresztą bardzo dużo "gada" i z reguły brzmi to jak dziamolenie, więc nazywamy go marudą :-)
Gaspi to też maruda jakich mało <lol> ciągle ma coś do powiedzenia, to chyba rodzinne :-)
No właśnie ciekawa byłam czy Gaspi też tak ma :-D Wygląda to, a raczej brzmi, strasznie komicznie szczególnie, że czasem wydawane przez Gucciego dźwięki są baaaardzo dziwne i przypominają bardziej np. kwilenie dziecka :-D
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

A nie mają Wasze kociki czasem opcji miauczenia bez dźwięku? U mnie bywa, że ktoś chyba "mute" kliknie i widzę, że kot miauczy, ale nic nie słychać <lol> Słodkie to strasznie jest.
Awatar użytkownika
dagusia

Te dźwięki to czasem jak gruchanie ptaka, czasem jak dziecko. Ciężko je tak naprawdę opisać :-) ale miauczenia bez dźwięku to ja jeszcze nie widzialam <lol>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

dagusia pisze:Te dźwięki to czasem jak gruchanie ptaka, czasem jak dziecko. Ciężko je tak naprawdę opisać :-) ale miauczenia bez dźwięku to ja jeszcze nie widzialam <lol>
Takie to też mam, często robi coś co brzmi bardzo jak niemowlak robiący "a-a" i inne dziwne odgłosy. Słowo daję, muszę Wam kiedyś nagrać i wrzucić filmik z gadającą Eris. <lol>
Awatar użytkownika
dagusia

Ukradli mi avatar ;-( ;-( ;-( gdzie on się podział?? ;-( ;-( ;-(
Zablokowany