Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
Danusiu, piękny avatarek :-) Fajna z Ciebie babeczka 
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny bardzo Wam dziękuje
Avatarek tylko i wyłącznie zawdzięczam Mago nie wiem jak Ona to robi ale pierwszy raz w życiu mam zdjęcia na których jestem podobna do siebie i nie straszę <lol> to dopiero jest oko profesjonalisty
Małgosiu <pokłon> <serce>
A Kalunia jak najbardziej lubi być noszona wtula się i mam taką milusią, cieplutką etolę <serce> ona w ogóle jest niesamowicie cieplutka i koszmarny boidudek ,a z Koloruisem już jest gorzej on jest zawsze rządny wrażeń i na rękach też patrzy co by tu zmalować i gdzie wskoczyć no kochany koci łobuz <serce>
Avatarek tylko i wyłącznie zawdzięczam Mago nie wiem jak Ona to robi ale pierwszy raz w życiu mam zdjęcia na których jestem podobna do siebie i nie straszę <lol> to dopiero jest oko profesjonalisty
A Kalunia jak najbardziej lubi być noszona wtula się i mam taką milusią, cieplutką etolę <serce> ona w ogóle jest niesamowicie cieplutka i koszmarny boidudek ,a z Koloruisem już jest gorzej on jest zawsze rządny wrażeń i na rękach też patrzy co by tu zmalować i gdzie wskoczyć no kochany koci łobuz <serce>
- Miss_Monroe
- Moderator
Ja też mam takiego urwisa, ale chłopaki chyba tak po prostu mają <lol>Danusia pisze:z Koloruisem już jest gorzej on jest zawsze rządny wrażeń i na rękach też patrzy co by tu zmalować i gdzie wskoczyć no kochany koci łobuz <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Tak, wiem coś o tym... <lol>Miss_Monroe pisze:Ja też mam takiego urwisa, ale chłopaki chyba tak po prostu mają <lol>Danusia pisze:z Koloruisem już jest gorzej on jest zawsze rządny wrażeń i na rękach też patrzy co by tu zmalować i gdzie wskoczyć no kochany koci łobuz <serce>
Danusiu, avatarek śliczny
- asiek
- Agilisowy Rezydent
Super kobitka
Patrzę na post w innym dziale(człowiek przyzwyczaja się do avatarków) i kurcze nie kojarzę jaka nowa Danusia <lol> dopiero spojrzenie na kicię mnie oświeciło <lol>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Danusiu, ja mam mały monitorek i nic zupełnie nie widzę na tym awatarku.. no poza ogromną głową Kaluni <mrgreen> No szkoda, żeby zdjęcia profesjonalistki nie można było podziwiać w pełnej okazałości, więc wrzuć je proszę w wątku w przyzwoitym rozmiarze, dobrze? Z góry dziękuję <mrgreen>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Poczekajcie do wieczora <mrgreen>
Danusia jest królową cierpliwości
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
MałgośMago pisze:Poczekajcie do wieczora <mrgreen>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Tydzień temu miałam zaszczyt być gościem Danusi i osobiście poznałam Kolorusia i Kalę.
Oczywiście, nie obyło się bez prób uwiecznienia futerek :-)
Kolorado przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Zawsze myślałam, że ja mam kociego łobuziaka, nic bardziej mylnego. Mój Gaton przy Kolorku, to bardzo stateczny i powolny kocurek <lol> . Kolorado okazał się pełnym niespożytej energii strusiem pędziwiatrem <diabeł> Ciągle było słychać odgłosy śmigających łapek po domu. Jego personel obsługujący w postaci Pauliny bardzo dba, by nie przesadzał z tymi szaleństwami, i nie przeciążał serduszka wysiłkiem. Jest bardzo odważny i przyjacielski, zdecydowanie za szybki dla mnie i moich umiejętności. Proszę wiec o wybaczenie, że nie wszystkie zdjęcia są ostre, ale tak mi było żal ich nie pokazać.

Tu pokazał cioci Mago jęzorek :->

Natomiast Kala...
Oczywiście, nie obyło się bez prób uwiecznienia futerek :-)
Kolorado przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Zawsze myślałam, że ja mam kociego łobuziaka, nic bardziej mylnego. Mój Gaton przy Kolorku, to bardzo stateczny i powolny kocurek <lol> . Kolorado okazał się pełnym niespożytej energii strusiem pędziwiatrem <diabeł> Ciągle było słychać odgłosy śmigających łapek po domu. Jego personel obsługujący w postaci Pauliny bardzo dba, by nie przesadzał z tymi szaleństwami, i nie przeciążał serduszka wysiłkiem. Jest bardzo odważny i przyjacielski, zdecydowanie za szybki dla mnie i moich umiejętności. Proszę wiec o wybaczenie, że nie wszystkie zdjęcia są ostre, ale tak mi było żal ich nie pokazać.

Tu pokazał cioci Mago jęzorek :->

Natomiast Kala...
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Piękny Kolorado i czekam na Kalę :-)