Euphoria & Gasper
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Re: Euphoria & Gasper
ja tam widzę <mrgreen>
- oleena
CzekamyLuinloth pisze:Takie to też mam, często robi coś co brzmi bardzo jak niemowlak robiący "a-a" i inne dziwne odgłosy. Słowo daję, muszę Wam kiedyś nagrać i wrzucić filmik z gadającą Eris. <lol>dagusia pisze:Te dźwięki to czasem jak gruchanie ptaka, czasem jak dziecko. Ciężko je tak naprawdę opisać :-) ale miauczenia bez dźwięku to ja jeszcze nie widzialam <lol>

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
U mnie nie widać Twojego avatarka 

- dagusia
Sonia pisze:U mnie nie widać Twojego avatarka

Zdjęć z photobucket które wstawialam wcześniej też nie widać

- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
U mnie już rano nie było, ale myślałam że to wina sieci pracowej...
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Może coś szwankuje z photobucketem, bo ja ostatnio mam problemy ze wczytywaniem tam zdjęć, albo zdarzyło mi się w jednym dniu, że nie można było linka skopiować tego co wstawiam zawsze na forum.
Zawsze jak wczytywałam zdjęcia to po jakimś czasie wyskakiwały małe zdjęcia, że już się wczytały, a ostatnio pasek wczytywania stawał w połowie i czekałam, czekałam, w końcu rezygnowałam i próbowałam wczytywać na nowo i znowu to samo się robiło. A potem jak weszłam do albumu to się okazało, że te wszystkie moje próby to się jednak wczytały i miałam po 3 razy te same zdjęcia wczytane.
Zawsze jak wczytywałam zdjęcia to po jakimś czasie wyskakiwały małe zdjęcia, że już się wczytały, a ostatnio pasek wczytywania stawał w połowie i czekałam, czekałam, w końcu rezygnowałam i próbowałam wczytywać na nowo i znowu to samo się robiło. A potem jak weszłam do albumu to się okazało, że te wszystkie moje próby to się jednak wczytały i miałam po 3 razy te same zdjęcia wczytane.
- dagusia
Dziewczyny moderatorki ratujcie <pokłon>
Soniu ja wogole nie mogę się zalogować do photobucketa..... mam nadzieję że to naprawia bo ja chce mój gaspusiowo-eufulkowy avatarek z powrotem!!
Soniu ja wogole nie mogę się zalogować do photobucketa..... mam nadzieję że to naprawia bo ja chce mój gaspusiowo-eufulkowy avatarek z powrotem!!
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Zaraz zobaczę czy mnie się uda zalogować do photobucketa.
Coś oni mają problem, bo strona jest zawieszona. Wisi sobie nawet jakiś kociak, ale też nie mogę nigdzie wejść, ani się zalogować.
Coś oni mają problem, bo strona jest zawieszona. Wisi sobie nawet jakiś kociak, ale też nie mogę nigdzie wejść, ani się zalogować.
- yamaha
- Genius Loci
Ja tez ostatnio zobaczylam, ze w watku Missy stare fotki sie juz nie wyswietlaja 

- dagusia
Stare fotki to jeszcze spoko ale mój avatarek.... tyle się nameczyłam a nie zapisałam na kompie
może coś naprawia... jeszcze troszkę poczekam...