Gabryś i Leon

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Najfajnieszy jest profil Gabrysia z rozmytym tłem :-)

Dobre początki i przystojni panowie dwaj :-) Będzie się działo jak się rozkręcisz z nowym sprzętem :-)
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Faktycznie! Rożnica jest przepyszna <mrgreen>
Bardzo Cię muszą cieszyc te fotki :-) I Magę, że jej targac sprzętu w odwiedziny nie będziesz kazała <lol>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Dracanka pisze: I Magę, że jej targac sprzętu w odwiedziny nie będziesz kazała <lol>
będę, będę - zdjęcia Krabriki to jest to, a może i Grzegorz coś mnie pouczy <gwiżdże> <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

<shock> <shock> <shock> - piękne zdjęcia bo masz cudne modele - a swoją drogą zazdroszczę Tobie umiejętności, mnie jak się "zaciął" aparat przed świętami ( a może ktoś czterołapy go zaciął) to nijak nie umiem go odciąć ( czyli odblokować) i pewnikiem znowu wyjdę na typowa "babę" kiedy polece z nim do serwisu i się okaże , że gdzieś tam trzeba coś nacisnąć.... ;-))
- a kociki masz przepiękne i takie dostojne.....proszę ukochać je ode mnie :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Ada pisze:<shock> <shock> <shock> - piękne zdjęcia bo masz cudne modele - a swoją drogą zazdroszczę Tobie umiejętności, mnie jak się "zaciął" aparat przed świętami ( a może ktoś czterołapy go zaciął) to nijak nie umiem go odciąć ( czyli odblokować) i pewnikiem znowu wyjdę na typowa "babę" kiedy polece z nim do serwisu i się okaże , że gdzieś tam trzeba coś nacisnąć.... ;-))
- a kociki masz przepiękne i takie dostojne.....proszę ukochać je ode mnie :kotek: :kotek:
ukochane :-)
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Co ja widze aprat nowy ...Magda tera Ty nam będziesz zdjęcia cykać <mrgreen> ale się ustawiłam :->

aaaa wróciłam z Ciri <mrgreen>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

maga pisze:Co ja widze aprat nowy ...Magda tera Ty nam będziesz zdjęcia cykać <mrgreen> ale się ustawiłam :->
taaaaaaaaaa jasne, wówczas Krabrika nie będzie już znana z pieknych zdjęć i świetnych filmików <lol>
maga pisze: aaaa wróciłam z Ciri <mrgreen>
widziałam właśnie, trzymam kciuki :)
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Tak powoli staram się poznać kociaki na forum i ich właścicieli :) W końcu doszłam do Twojego wątku. Masz przecudowne kociaki! Jeden jasny drugi ciemniejszy i jeszcze tacy przyjaciele. Super niedzwiadki i extra zdjęcia :) Gratuluje pięknego Gabrysia i Leonka <serce> Dużo głasków ode mnie :kotek:
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

coś tam popstrykałam (choć zadowolona nie jestem)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Madziu, bardzo ładne zdjęcia. Gabryś wyszedł ciut poruszony, ale myślę, że to wina naszych niewprawnych dłoni. Jak to ktoś już na forum napisał "a trza było tyle pić?" ;-))
Zablokowany