Faktycznie! Rożnica jest przepyszna <mrgreen>
Bardzo Cię muszą cieszyc te fotki :-) I Magę, że jej targac sprzętu w odwiedziny nie będziesz kazała <lol>
<shock> <shock> <shock> - piękne zdjęcia bo masz cudne modele - a swoją drogą zazdroszczę Tobie umiejętności, mnie jak się "zaciął" aparat przed świętami ( a może ktoś czterołapy go zaciął) to nijak nie umiem go odciąć ( czyli odblokować) i pewnikiem znowu wyjdę na typowa "babę" kiedy polece z nim do serwisu i się okaże , że gdzieś tam trzeba coś nacisnąć....
- a kociki masz przepiękne i takie dostojne.....proszę ukochać je ode mnie
Ada pisze:<shock> <shock> <shock> - piękne zdjęcia bo masz cudne modele - a swoją drogą zazdroszczę Tobie umiejętności, mnie jak się "zaciął" aparat przed świętami ( a może ktoś czterołapy go zaciął) to nijak nie umiem go odciąć ( czyli odblokować) i pewnikiem znowu wyjdę na typowa "babę" kiedy polece z nim do serwisu i się okaże , że gdzieś tam trzeba coś nacisnąć....
- a kociki masz przepiękne i takie dostojne.....proszę ukochać je ode mnie
Tak powoli staram się poznać kociaki na forum i ich właścicieli W końcu doszłam do Twojego wątku. Masz przecudowne kociaki! Jeden jasny drugi ciemniejszy i jeszcze tacy przyjaciele. Super niedzwiadki i extra zdjęcia Gratuluje pięknego Gabrysia i Leonka <serce> Dużo głasków ode mnie
Madziu, bardzo ładne zdjęcia. Gabryś wyszedł ciut poruszony, ale myślę, że to wina naszych niewprawnych dłoni. Jak to ktoś już na forum napisał "a trza było tyle pić?"