Zajrzyj no czy gdzies w papierach przodkow Ci sie nie rzuci w oczy "Kacper" albo "Pumpelek"
Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
- yamaha
- Genius Loci
Re: Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
<suchy> Przesuwa piloty i lampke ?
Zajrzyj no czy gdzies w papierach przodkow Ci sie nie rzuci w oczy "Kacper" albo "Pumpelek"

- beev
<lol> <lol> <lol> <lol> <lol>yamaha pisze:<suchy> Przesuwa piloty i lampke ?
Zajrzyj no czy gdzies w papierach przodkow Ci sie nie rzuci w oczy "Kacper" albo "Pumpelek"![]()
![]()
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Podlałam dzisiaj kocią kolację niegazowanym Żywcem Zdrój <roll>
Koty wychlipały ze smakiem cały talerzyk
Może to będzie sposób na przemycenie większej ilości wody w diecie
Ps. jakby ktoś sądził, że rondelki to już fanaberia... Nie wiem, jak nazwie koci kalendarz adwentowy <shock> <mrgreen> <mrgreen>
http://www.zooplus.pl/shop/zwierzeta/pr ... owe/459945
Z przysmaczkami Cosmy w środku <gwiżdże> <gwiżdże>
Świat się kończy.... <rotfl> <rotfl>
Koty wychlipały ze smakiem cały talerzyk
Może to będzie sposób na przemycenie większej ilości wody w diecie
Ps. jakby ktoś sądził, że rondelki to już fanaberia... Nie wiem, jak nazwie koci kalendarz adwentowy <shock> <mrgreen> <mrgreen>
http://www.zooplus.pl/shop/zwierzeta/pr ... owe/459945
Z przysmaczkami Cosmy w środku <gwiżdże> <gwiżdże>
Świat się kończy.... <rotfl> <rotfl>
- Betuś
Uśmiałam sie z tego kalendarza <rotfl> "...umili Twojemu kotu przedświąteczny czas" <rotfl>
Bardzo dobry pomysł z wodą do kolacji. Cieszę sie, ze został zaakceptowany przez Mruczki

Bardzo dobry pomysł z wodą do kolacji. Cieszę sie, ze został zaakceptowany przez Mruczki
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Ja kupiłam takie kalendarze i kotu, i psu, niech mają, to bardziej ubaw dla mnie :->
- beev
O coś nowego <rotfl> czas zamówić dla kotka niech odlicza smakowicie czas do świąt <rotfl> <rotfl>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Dla tych co sądzą, że już zwariowali, to ostatnio w sklepie mój M. rozważał kupno dużego gumowego T-Rexa. Dla Mordimusia 
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Ostatnio mamy problem z lewym dolnym rogiem telewizora. Jakaś biało-szara futrzana narośl się na nim pojawiła i nie chce zejść <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Patrzcie Państwo jaka promocja, teraz to już ze spokojnym sumieniem mogę się bujać na firankach <roll>

Na tle czyjejś paszczy... <lol>

Jak to zasłaniam? Ja tylko pilnuje routerka... <święty>

A Pyzunię czeka jutro kąpiel... Futerko ma strasznie pozlepiane od tego syropu na kupale, co my jej do pyszczka go aplikowaliśmy, to ona potem cała się oblizywała... <roll>
Więc Pyzaczka zdjęć na razie nie będzie, póki nie zlikwidujemy dredów i przestanie wyglądać jak Bob Marley <lol>
Patrzcie Państwo jaka promocja, teraz to już ze spokojnym sumieniem mogę się bujać na firankach <roll>

Na tle czyjejś paszczy... <lol>

Jak to zasłaniam? Ja tylko pilnuje routerka... <święty>

A Pyzunię czeka jutro kąpiel... Futerko ma strasznie pozlepiane od tego syropu na kupale, co my jej do pyszczka go aplikowaliśmy, to ona potem cała się oblizywała... <roll>
Więc Pyzaczka zdjęć na razie nie będzie, póki nie zlikwidujemy dredów i przestanie wyglądać jak Bob Marley <lol>
- Betuś
Tak sie Kiciuś stara, pilnuje routera, śledzi promocje w TV. Taki Kiciuś to prawdziwy skarb
<serce> 
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
<mrgreen> ale to pocieszna pchła jest
Powiem , że Dyzio taki sam <lol> to po tatusiu mają
Ula mam nadzieję , że ta kąpiel to "miejscowa" , może część uda się doczyścić mokrymi chusteczkami, żeby biduli nie stresować ?
Powiem , że Dyzio taki sam <lol> to po tatusiu mają
Ula mam nadzieję , że ta kąpiel to "miejscowa" , może część uda się doczyścić mokrymi chusteczkami, żeby biduli nie stresować ?