Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby
-
kotku
Ale pięknie :-) <serce> <serce> Ja ostatnio odkryłam, że Tosiek lubi nawet (choć oficjalnie się nigdy do tego nie przyzna) jak go noszę na rękach i śpiewam jakieś beznadziejne, wymyślane na bieżąco piosenki na jego temat <mrgreen> Jak tylko przestanę to od razu hops na podłogę.. Koty jednak są niesamowite. Muszę wypróbować jeszcze eksperymenty z muzyką. Życzę Ci aby ten wewnętrzny bspokój Cię nie opuszczał.
- Agnieszka7714
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Aguś dopiero doczytałam poprzednie strony. Bardzo się cieszę, że wszystko się tak ładnie układa i Michałek też się postarał, jak należy poprzewracać.
To teraz tylko pozostaje trzymać kciuki, żeby sprawnie i zdrowo się rozpakował w odpowiednim czasie <ok>
A o pracy to najlepiej nie myśl. Niech sobie teraz zobaczą, jak to jest, jak Ciebie nie ma. I nie daj sobie głowy zawracać telefonami :-)
To teraz tylko pozostaje trzymać kciuki, żeby sprawnie i zdrowo się rozpakował w odpowiednim czasie <ok>
A o pracy to najlepiej nie myśl. Niech sobie teraz zobaczą, jak to jest, jak Ciebie nie ma. I nie daj sobie głowy zawracać telefonami :-)
- Agnieszka7714
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> tyle kilo do kochania ah ah ah ! <zakochana> <zakochana>Agnieszka7714 pisze:Joasiu zważyłam chłopaków. Fricco od kastracji też nabrał ciałka. Waga wskazała 4,5 kg. Sprawdzałam na sobie i waży dobrze(waga oczywiście, u lekarza pokazała mi tyle samo). A Frodo 8,5 kg, Vinuś 6,5kg. Nabrały ciałka moje bąbelki.
- Miss_Monroe
- Moderator