Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Re: Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
Piękne zdjęcia :-) chyba wszyscy się dobrze przy tym bawili 
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Przepiękne zdjęcia. <zakochana> <zakochana>
Danusiu masz cudowne koty, ale Kala jest po prostu zjawiskowo piękna <serce> <serce> <serce>
Danusiu masz cudowne koty, ale Kala jest po prostu zjawiskowo piękna <serce> <serce> <serce>
-
beniagor
- Hodowca
Koty cudne jak zawsze Danusiu <serce> <serce> , a zdjęcia są obłędne <pokłon>
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
Mago, piekne zdjęcia robisz !! a koty cudniaste są <serce>
- margita
- Agilisowy Rezydent
aż mi mowę odjęło .... zdjęcia faktycznie obłędne ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
ale kociska przepiękne to i jakie miały wyjść <lol>
normalnie chyba fotografa wynajmę - bo ja nigdy takich zdjęć swoich futer mieć nie będę ...
ale kociska przepiękne to i jakie miały wyjść <lol>
normalnie chyba fotografa wynajmę - bo ja nigdy takich zdjęć swoich futer mieć nie będę ...
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Co ja tu widzę <shock> Danusiu miło Cię wreszcie zobaczyć i jak zazdroszczę takiej fajnej wizyty. Miśki prześliczne a fotki mistrzostwo świata. Kolorado słodki chłopczyk, ale Kala to po prostu bajka, taka cudna z niej kota <zakochana>
Mago jak się przeprowadzę to musisz do mnie przyjechać porobić takie cudne fotki. Tylko do mnie to przynajmniej na tydzień musiałabyś przyjechać, żeby się Brysiak oswoił i wyszedł z zakamarków <lol>
Mago jak się przeprowadzę to musisz do mnie przyjechać porobić takie cudne fotki. Tylko do mnie to przynajmniej na tydzień musiałabyś przyjechać, żeby się Brysiak oswoił i wyszedł z zakamarków <lol>
- iwus
Danusiu - pewnie nic odkrywczego nie napiszę, ale masz bardzo piękne koty <zakochana> <zakochana> <zakochana> Kalusia jest prześliczna i zjawiskowa, ale to Koloruś skradł moje serce <serce> <serce> <serce> Ma w sobie to "coś" <mrgreen>
Mago - szacun za piękne zdjęcia <ok>
Mago - szacun za piękne zdjęcia <ok>
- Joanna P.
Ja już chyba żadnego zdjęcia nie zamieszczę po tym, co tu obejrzałam ... Gosiu <pokłon>
Oczywiście nie byłoby tych zdjęć bez takich modeli <serce> <serce>

Oczywiście nie byłoby tych zdjęć bez takich modeli <serce> <serce>
- Miss_Monroe
- Moderator
Miałam dziś zaszczyt poznać Kalusię i Kolorka. Zacznę od kocurka, który podbił moje serce, gdyż Koloruś to taki bardzo towarzyski łobuziak <lol> . Wszędzie go pełno, a gdybym nie wiedziała jak ciężko jest chory, to nigdy bym nie uwierzyła. To dzięki ogromnej pracy, miłości, determinacji i nie ukrywając wkładów finansowych Koloruś ma jak w niebie. Trafił do najlepszego domu z możliwych, bo widać, że jest niesamowicie szczęśliwy. Oczy kocurek ma niesamowite, tak wybarwione, a sam Koloruś jest przepiękny . Koloruś jest zakochany w Paulinie bez pamięci, wpatruje się w Nią jak w obrazek <serce>
Kalusia to prawdziwa księżniczka, której nie przeszkadzała moja obecność, bo gdy przyszłam, to wskoczyła na wyższą półeczkę i spała sobie na niej co raz zerkając, czy przypadkiem już nie chcę iść <lol> . Oczywiście jak prawdziwa kobieta, która dba o swój wygląda nie pozwala się głaskać byle komu <lol>, także nie była tak łaskawa jak Koloruś. Z uwagą słuchała moich komplementów i zachwytów. Przyznam, iż Kalusia jest jedną z najpiękniejszych kotek Brytyjskich jakie widziałam. Jest niesamowicie zbudowana, a te jej łaputki z różowymi poduszeczkami <zakochana> . Nie dziwię się, że Danusia tak lubi je całować, bo ja nawet miałam przez chwilę na to ochotę
Danusiu ogromnie dziękuję Tobie i Paulince za tak przemiłe spotkanie, pyszny obiad i niesamowite towarzystwo
. Znowu się zasiedziałam, ale to wszystko wina tego, że było po prostu niesamowicie

Kalusia to prawdziwa księżniczka, której nie przeszkadzała moja obecność, bo gdy przyszłam, to wskoczyła na wyższą półeczkę i spała sobie na niej co raz zerkając, czy przypadkiem już nie chcę iść <lol> . Oczywiście jak prawdziwa kobieta, która dba o swój wygląda nie pozwala się głaskać byle komu <lol>, także nie była tak łaskawa jak Koloruś. Z uwagą słuchała moich komplementów i zachwytów. Przyznam, iż Kalusia jest jedną z najpiękniejszych kotek Brytyjskich jakie widziałam. Jest niesamowicie zbudowana, a te jej łaputki z różowymi poduszeczkami <zakochana> . Nie dziwię się, że Danusia tak lubi je całować, bo ja nawet miałam przez chwilę na to ochotę
Danusiu ogromnie dziękuję Tobie i Paulince za tak przemiłe spotkanie, pyszny obiad i niesamowite towarzystwo
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Ale miałyście super dzień <mrgreen>