A Twoje kociaki są przekochane, również zazdroszczę towarzysza poduszki <zakochana> kto wie może mój Bonuś też wybierze taką miejscówkę na noc ;)
Ich troje
- Aga G.
Re: Dwa cudowne misie czyli czekoladowo-niebieski duet
Beciu dopiero dziś odrabiając zaległości doszłam do Twojego wątku. Jeszcze raz dziękuję za życzenia i również Tobie składam urodzinowy bukiet najlepszych życzeń
Przede wszystkim radości z kociaków i spełnienia marzeń o sreberku <serce> (mamy takie samo trzecie marzenie:))
A Twoje kociaki są przekochane, również zazdroszczę towarzysza poduszki <zakochana> kto wie może mój Bonuś też wybierze taką miejscówkę na noc ;)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Leon - Zdobywca Szczytów <serce>

Boguś - Rozetowiec Królewski <serce>

Leczymy oczka u Leonka, jakieś zapalenie się przyplątało
Mimo wielu wątpliwości zamówiłam PON-a (kurczak z ryżem). Znalazłam na allegro. Mam nadzieję, że będzie ok. Nie miałam czasu czekać aż będzie w MP, bo RC się kończy, a przecież trzeba na początku karmę mieszać. Nie mam ochoty kupować kolejnych paczek RC, więc podjęłam decyzję. Wiele godzin poświęciłam na czytanie składów karm, zawartość tłuszczów, białka, popiołu
Pod każdym względem PON wygrywa. Mimo strachu o dostępność zamówiłam. Zobaczymy co dalej będzie :-)

Boguś - Rozetowiec Królewski <serce>

Leczymy oczka u Leonka, jakieś zapalenie się przyplątało
Mimo wielu wątpliwości zamówiłam PON-a (kurczak z ryżem). Znalazłam na allegro. Mam nadzieję, że będzie ok. Nie miałam czasu czekać aż będzie w MP, bo RC się kończy, a przecież trzeba na początku karmę mieszać. Nie mam ochoty kupować kolejnych paczek RC, więc podjęłam decyzję. Wiele godzin poświęciłam na czytanie składów karm, zawartość tłuszczów, białka, popiołu
- Miss_Monroe
- Moderator
Piękni są <zakochana> <zakochana> . Rozeta ewidentnie się skurczyła <lol> !
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Jakie one są piękne <serce> <serce> <serce> Beciu, cudowne koty <zakochana> <zakochana>
PON z kurczakiem i ryżem będzie smakował chłopakom. U nas bije wszystkie inne karmy na głowę pod względem smakowitości. I rzeczywiście jest dobry dla kotów z wrażliwymi jelitami.
Ja zamówiłam kolejną porcję tej karmy, ale okazało się, że już nie ma w magazynie. Dostałam w zamian kurczak, łosoś i jagnięcina z ryżem. Zobaczymy, co z tego wyniknie.
Przepraszam za karmowy <offtopic> <serce>
PON z kurczakiem i ryżem będzie smakował chłopakom. U nas bije wszystkie inne karmy na głowę pod względem smakowitości. I rzeczywiście jest dobry dla kotów z wrażliwymi jelitami.
Ja zamówiłam kolejną porcję tej karmy, ale okazało się, że już nie ma w magazynie. Dostałam w zamian kurczak, łosoś i jagnięcina z ryżem. Zobaczymy, co z tego wyniknie.
Przepraszam za karmowy <offtopic> <serce>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Chłopcy jak malowani 
Boguś widać poczuł, że jest niedziela i pozwala sobie pospać dłużej, a Leon już po kawce ;)
Boguś widać poczuł, że jest niedziela i pozwala sobie pospać dłużej, a Leon już po kawce ;)
-
kotku
Sama nie wiem czy Zdobywca czy Rozetowiec - obaj są wspaniali <zakochana> <zakochana>
Myślę, że zasmakują w PoNie. I trzymam kciuki za oczko Leona <ok>
Myślę, że zasmakują w PoNie. I trzymam kciuki za oczko Leona <ok>
- Agnes
to ja już kciuki zaciskam, za szybkie i sprawne przestawienie na PON :-)
Leon wygląda fenomenalnie <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>
a na widok Bogusia rozpływam się, rozpływam... jak zawsze <serce> <zakochana> <serce> <zakochana>
Leon wygląda fenomenalnie <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>
a na widok Bogusia rozpływam się, rozpływam... jak zawsze <serce> <zakochana> <serce> <zakochana>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
"Rozetowiec" <rotfl> i to królewski.
Piękne te Twoje chłopaki, cóż więcej na ten temat można powiedzieć.
Ale brakuje Ci do kompletu jakiejś panienki <gwiżdże>
Piękne te Twoje chłopaki, cóż więcej na ten temat można powiedzieć.
Ale brakuje Ci do kompletu jakiejś panienki <gwiżdże>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Srebrnej... <gwiżdże> <gwiżdże>atomeria pisze: Ale brakuje Ci do kompletu jakiejś panienki <gwiżdże>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
No chyba, że złotej?MoniQ pisze:Srebrnej... <gwiżdże> <gwiżdże>atomeria pisze: Ale brakuje Ci do kompletu jakiejś panienki <gwiżdże>