<lol> <lol> <lol>
No Pancia, poka kotkom jak się szpagat robi, ja też chętnie popacze <mrgreen>
Czas leci, Elmos faktycznie duży chłopak z ogonem gigantem, pięknie ćwiczy z Pyzunia Fajnie, że kociaki śpią razem, kochane urwisy <serce> <serce>
Jak czytam o Twoich kotach to zawsze z uśmiechem ... fajnie je nam przedstawiasz :-) Elmo rzeczywiście coraz większy a kita godna pozazdroszczenia :-) Gdzie Pyzulka grubaskiem ... wygląda idealnie <zakochana>
MoniQ pisze:Ten ogon nie może być Elmosiowy. Przecież jest dwa razy większy od niego!
Cudnie śpią razem, znam to uczucie, kiedy w końcu zobaczysz taki widok... <zakochana>
A, i widzę, że poodwracane pudełka-domki to nie tylko u mnie się walają
Taaaak, co przyniesiemy zakupy z Lidla to karton otrzymuje drugie życie, wycinamy mu okienka i zostawiamy aż go koteły nie zdemolują doszczętnie <oops> <lol>
Nie wiem, skąd on ma ten ogon, ciekawe, jak będzie się prezentował za pół roku <strach> <zakochana>
Dzisiaj Mosiu kończy 5 miesięcy, tak więc za tydzień minie 2 miesiące, odkąd z nami zamieszkał <serce> <serce> od 2 miesięcy mamy podrapane łydki i budzimy się o 5:50 <lol>
MoniQ pisze:Ten ogon nie może być Elmosiowy. Przecież jest dwa razy większy od niego!
Cudnie śpią razem, znam to uczucie, kiedy w końcu zobaczysz taki widok... <zakochana>
A, i widzę, że poodwracane pudełka-domki to nie tylko u mnie się walają
Taaaak, co przyniesiemy zakupy z Lidla to karton otrzymuje drugie życie, wycinamy mu okienka i zostawiamy aż go koteły nie zdemolują doszczętnie <oops> <lol>
Nie wiem, skąd on ma ten ogon, ciekawe, jak będzie się prezentował za pół roku <strach> <zakochana>
Dzisiaj Mosiu kończy 5 miesięcy, tak więc za tydzień minie 2 miesiące, odkąd z nami zamieszkał <serce> <serce> od 2 miesięcy mamy podrapane łydki i budzimy się o 5:50 <lol>