Vitali II von Sturmcastle
- Ada
Re: Vitali II von Sturmcastle
- Baranisko zdrowe, bo nic się nie powtórzyło....razem z Sapo kombinują, bo często Muffin wynosi z łazienki dla Sapo Sapo resztki surowej ryby albo mięska i go dokarmia na korytarzu... :-)
- u mnie w drzwiach do łazienki jest założona barierka żeby pies nie wchodził i nie wyjadał kotom...
- a co do Mrumry, to faktycznie jej imię powstało od jej traktorowania,,,jak była mała i wtuptywała do Pracowni to tak głośno mruczała, że wszędzie było ją słychać.... :-)
- u mnie w drzwiach do łazienki jest założona barierka żeby pies nie wchodził i nie wyjadał kotom...
- a co do Mrumry, to faktycznie jej imię powstało od jej traktorowania,,,jak była mała i wtuptywała do Pracowni to tak głośno mruczała, że wszędzie było ją słychać.... :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Wyobrażam sobie, jak to musi pociesznie wyglądać, jak Sapo i Muffin dożywiają się nawzajem <lol>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
No proszę, jakie zgrane towarzystwo, jak dzielą się nawzajem jedzonkiem <lol>
- Urssa
Kocham Sapa <lol> <lol> <ok>
- margita
- Agilisowy Rezydent
dbają o siebie miśki ... <mrgreen> zgrana ekipa ...Becia pisze:Wyobrażam sobie, jak to musi pociesznie wyglądać, jak Sapo i Muffin dożywiają się nawzajem <lol>
- Ada
- e....ja tam myślę, że Muffin bawi sie jedzeniem, jak już ma dosyć a Sapo mu zżera....no ale o ile ładniej to wygląda jak wmawiam Muffinowi, że mądry kotek jest.... :-)
- jutro Wielki Dzień.....finalizujemy akcję- dom dla Delty...czyli po długich perturbacjach kończy się tułacze życie kolejnego psiaka i zaczyna nowy, szczęśliwy rozdział- czyli przewozimy Deltę- piękną panią pieskową z Jeleniej Góry do Bydgoszczy, gdzie znalazłam dla niej ciepły dom z dwójką fajnych dzieciaków....chyba nie będę spała.... <roll>
- trzymajcie kciuki, żeby wszystko poszło planowo.... :-)
- a u nas wszystko dobrze- kociarnia zalega swoje posłanka, Sapcio na kanapie,,,,znaczy kolejny dobry dzień za nami..... :-)
- jutro Wielki Dzień.....finalizujemy akcję- dom dla Delty...czyli po długich perturbacjach kończy się tułacze życie kolejnego psiaka i zaczyna nowy, szczęśliwy rozdział- czyli przewozimy Deltę- piękną panią pieskową z Jeleniej Góry do Bydgoszczy, gdzie znalazłam dla niej ciepły dom z dwójką fajnych dzieciaków....chyba nie będę spała.... <roll>
- trzymajcie kciuki, żeby wszystko poszło planowo.... :-)
- a u nas wszystko dobrze- kociarnia zalega swoje posłanka, Sapcio na kanapie,,,,znaczy kolejny dobry dzień za nami..... :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Trzymam kciuki za kochający domek dla Delty <ok> <ok> <ok>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
I ja melduję się z kciukami :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja też się przyłączam do kciuków za Panią Pieskową, niech jej się dobrze wiedzie w nowym domku <ok> 
- yamaha
- Genius Loci
<ok> dla Delty !
Tylko Sapcio pewnie bedzie smutny, ze Pani Pieskowa znow nie dla niego....
Tylko Sapcio pewnie bedzie smutny, ze Pani Pieskowa znow nie dla niego....