Bajeczka i Julian

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
aneby

Post autor: aneby »

Na razie czarno to widzę :-/ Julek od razu poczuł się jak u siebie, pozwiedzał mieszkanie, wlazł na drapak, zaczął się bawić jej zabawkami, a Bajka nie może się odnaleźć w tej sytuacji i bywa agresywna. Wiem, że to bardzo krótki czas, ale sie martwię ... W ciągu dnia zostają same w domu, bo przecież musimy pracować. Futro nie lata, Julek nie jest pogryziony, więc chyba wtedy śpią, albo Baja daje mu spokój jak nas nie ma. Ale jak widzę to jej czajenie się na niego i polowania, to nie mogę na to pozwolić.
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

na wszystko potrzeba czasu ;-)) gratuluje dokocenia! śliczne maleństwo <zakochana>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Gratuluję dokocenia <ok> Będzie dobrze, cierpliwości ;-))
Maluszek prześliczny <zakochana>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

O rany ! Dokocenie do niebieskiego kota kocim poinc'ikiem (liliowym, w dodatku ?? czy to ja zle widze ?)
:mdleje:
Super, cudnie, rewelacyjnie, pieknie, niewiarygodnie, slicznie, wspaniale <zakochana>

Zazdrosna jestem, i tyle ... <lol>
kotku

Post autor: kotku »

O rany! Mały kociszonek! Gratuluję dokocenia <klaszcze> Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i kotki szybko się porozumieją. To normalne, że starsza strzela focha - teraz to wiem. Dziś mija miesiąc od kiedy drugie futro jest z nami a dopiero teraz Tosiek przyszedł do mnie w nocy się poprzytulać i potuptać... Dobrze, że mały jest odważny i się nie zraża. Powodzenia! <ok>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Ale fajnie ,następny kociak <klaszcze>
Awatar użytkownika
aneby

Dziękuję w imieniu Juliana :-)

Nie wiem czy feliway już działa (włączyłam wczoraj przed południem), a po południu było tak
Obrazek Obrazek

Znów w czasie mojej nieobecności był spokój między kotami.

Najczęściej jednak zaczyna się od wspólnego siedzenia (mały przyłazi do Bajki)
Obrazek

Potem są zaczepki
Obrazek

I kończy sie niefajnie :-/
Obrazek
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Wooooow <shock> ! Tak szybko się do siebie przekonali? Baaardzo się cieszę <klaszcze> ! Spięcia mogą się pojawiać, ale razem w rozecie siedzą i to moim zdaniem jest ogromny plus :-) !
Awatar użytkownika
Witcha

Post autor: Witcha »

jaki ciudny kociaczek :D poincik :) pieknościowy - ja się w poincikach dopiero stosunkowo niedawno rozsmakowałąm ale przeczytałam za to wszystkie wątki gdzie się pojawiały... ;) Twoj pięęęękny i słodziak taki że bym zacałowała... <zakochana> <zakochana>

feliway czyni cuda

a po włozeniu feliwaya też takie walki były???

och dokocona jesteś, zazdraszczam... ;)
Awatar użytkownika
aneby

Mimo feliway'a (jest niecałe 2 doby dopiero) zdarza się, że Baja go goni jak ten bzikuje, albo ją zaczepia. I nie wygląda to na gonitwę w celu zabawowym a na chęć upolowania i "zagryzienia". Wczoraj była taka sytuacja, że Bajka powąchała go i ustawiała się do "ataku", na moje głośne "Baja!" przystopowała i zaczęła małego lizać <shock> Ale najczęściej go ignoruje.
Bardzo się ucieszyłam natomiast, że dziś rano przyszła do łóżka na mizianki, tak jak dawniej <tańczy>
Zablokowany