To się podzieliłyśmy - Ty masz nakolankowego i brzusznego miziaka, ja niedotykalskiego modela jak się patrzy, który aparat kocha nad życie ;) I mimo to myślę, że żadna z nas za całe złoto świata by się nie zamieniła <serce>MoniQ pisze:
Ta mała zgaga jest tak złośliwa, że nie pamiętam kiedy udało mi się zrobić jej normalne zdjęcie ;) zawsze właśnie w tym jednym momencie postanowi się odwrócić/uciec/polizać/powąchać aparat..... etc.
Burbon i Bercik
- Karola
Re: Lilak Burbon :)
- Karola
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
<roll>
Nie dość, że model to jeszcze kreator mody
Nie dość, że model to jeszcze kreator mody
- yamaha
- Genius Loci
Racje ma chlopak, lato idzie, trzeba "przewiewne" ciuchy miec w szafie <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol>
no ja już się nauczyłam żyć z moimi ukochanymi futrami ale poczatki były trudne wyjściowa sukienka juz nawet nie napisze z jakiego domu mody poleciała do kosza jako pierwsza gdy Koloruś usułował się tylko nią troszke pobawić <lol> ( wszystko przez te koronki i falbanki <lol> )
no ja już się nauczyłam żyć z moimi ukochanymi futrami ale poczatki były trudne wyjściowa sukienka juz nawet nie napisze z jakiego domu mody poleciała do kosza jako pierwsza gdy Koloruś usułował się tylko nią troszke pobawić <lol> ( wszystko przez te koronki i falbanki <lol> )
- Karola
Koloruś zna sie na modzie jak widać, chciał nieco udoskonalić projekt <gwiżdże>Danusia pisze:<lol> <lol>
A z bluzką to ewidentnie moja wina - powiesiłam na wieszaku i na suszarce do prania, więc pięknie przy lekkim wiaterku powiewała Burbonkowi przed nosem.. No jak można było nie drapnąć, no jak??
- Agnes
minka niewiniątka <zakochana> no w życiu bym się nie pogniewała <lol>
- dzoana
Ty się powinnaś cieszyć - syn Ci rośnie na wielkiego projektanta. Jeszcze trochę to się dziewczyny będą ustawiać po sukienki z domu mody Burbonika <lol> Ja na Twoim miejscu już bym miejsce na recepcję w przedpokoju szykowała- już widzę te modelki w poczekalni walczące żeby wygrać casting <ok>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Dokładnie! a jak medialnie to brzmi - Burbon Fashion House 
- Karola
To mówicie, żeby mu częściej ciuchy na wierzchu zostawiać? :->