Euphoria & Gasper

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
annussia

Re: Celtic Mist Euphoria niebieska dziewczynka

Post autor: annussia »

Jaka śliczna !! Taka misia cudowna :) i te oczka.. i te łapki.. <serce>
te koty.. bzik i tyle ;)

ale widzę, że przytalanka jest :) To takie cudne - mój Irys pakuje się rano pod kołdrę jak go nie miziam gdy mnie budzi <zakochana>

Głaski :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Pozdrawiamy !!
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Dziękujemy e-ciociom za te wszystkie komentarze :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Miło się czyta te wszystkie ciepłe słowa i przy okazji ja czuję się lepiej, ze nie tylko ja mam bzika na punkcie kota <rotfl>

Wczoraj pierwszy raz dałam Euphi skrzydełko. Zrobiłam dokładnie tak jak któraś z Was pisała na forum.
Taniec dookoła skrzydła trwał conajmniej 7 min, trącane łapką zostało kilkadziesiąt razy, moja podłoga w kuchni.... hmmm... o tym juz nie wspominam :-? Mimo prób i wysiłków skrzydełko zostało w całości. Zlitowałam się i kawałek jej oderwałam to od razu zjadła hehe w miedzyczasie drugie wrzuciłam do wody i chwile pogotowałam. Euphinka wpadła w szał- ten zapach działał na nia jak narkotyk <lol> Kilka razy probowała wspiąć się po mojej nodze zeby zobaczyc co tak ładnie pachnie :-D obrałam miesko, dałam jej troszkę tego wywru- niunia w niebo wzięta <ok> Tylko nie wiem czemu ten wywar bardziej jej smakował niz samo miesko :haha: Najpierw wypiła i oblizała mięsko a za drugim podejsciem zjadła już wszystko :-D

Jutro na śniadanko kupiłam świeżego łososia, ciekawe jak jej będzie smakował :-?
Awatar użytkownika
Izabela AD

Post autor: Izabela AD »

Brytoza to nieuleczalna choroba!
Euphorbia uwielba storczyki <mrgreen> tak samo jak moja Yaneczka.
:kotek:
Awatar użytkownika
dagusia

Dzisiaj byliśmy w sklepie zoologicznym i kupiliśmy zdalnie sterowaną myszkę :-D świetna zabawa dla kociaków <ok> i nie tylko dla nich.... chyba jeszcze bardziej cieszyła mojego TŻ :haha: Euphi na początku nie wiedziała co ma zrobić- odprawiała swoje "czary" dookoła hałasującej myszki, a później poszła na całość. Kicia się wyskakała, wymęczyła i poszła :aaa: Jak do tej pory chyba jej najlepsza zabawka :kotek:
Awatar użytkownika
Monic

Post autor: Monic »

A pokażesz jak taka myszka wygląda? Ty ją sterujesz czy taka nakręcana?
Heh zazdroszczę miłości Euphi do mięska, u mnie niestety nikt nie odstawia tańców na widok mięsa :-(
Wrzucaj duuużo zdjęć tej śliczności, nie mogę się na nią napatrzeć! <zakochana>
Awatar użytkownika
dagusia

Monic pisze:A pokażesz jak taka myszka wygląda? Ty ją sterujesz czy taka nakręcana?
Heh zazdroszczę miłości Euphi do mięska, u mnie niestety nikt nie odstawia tańców na widok mięsa :-(
Wrzucaj duuużo zdjęć tej śliczności, nie mogę się na nią napatrzeć! <zakochana>
Kurczę nie mam zadnego zdjecia myszki :(((( ona jest zdalnie sterowana tak jak np zabawki samochodziki dla dzieci. W rece jest "pilot" i sterujesz myszka ktora jezdzi we wszystkie strony- prawo, lewo, przod, tył :-) Ostatnio sie tak zastanawiam czy ta myszka to na pewno zakup dla kici czy moj TZ kupił dla siebie :haha:

Co do fotek euphinki mam sesje z seri jak to eufinka potrafi zrobić focha i być niefotogeniczna <lol> jak bede miałą chwilkę to je wrzuce :ok:
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

czekam na te fotki z niecierpliwością.....bo Wezyr zawsze mi sie odwraca od obiektywu....z miną " przestań robić te foty!!!!" <mrgreen>
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Śliczna jest Twoja kitulka i jakie ma ładne jaśniutkie futerko <zakochana> <zakochana> <zakochana> czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia :-)
Awatar użytkownika
dagusia

Jakos taka zabiegana ostatnio jestem..... nie wiem co sie u Was dziewczyny dzieje, nie mam czasu zajrzeć do Waszych wątków... ;-( nie mam też czasu zgrac wcześniej obiecanych zdjęc i wstawic tu, ale może jutro mi się uda, a jak nie jutro to jakoś na dniach :-D A teraz, żeby umilić oczekiwanie na "niefotogeniczną Euphi" wrzucam focie, jakie mam pod reką <mrgreen>

śpioch mój kochany po przebudzeniu <zakochana> <zakochana>
Obrazek

mam jeszcze takie <zakochana> <zakochana>
Obrazek

i jeszcze jedno, pyszczek mój kochany <zakochana> <zakochana>
Obrazek
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

patrzę na nią i mam ochotę się roztkliwiać i rozczulać jak nad dzidziusiem......taka to słodzinka -kruszynka <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Zablokowany