Jaskier
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Re: Jaskier
Jaki śliczniutki <zakochana> <zakochana> <zakochana> I takie wzorcowe pućki już ma <zakochana> Dobrze, że się po domu rozkręca 
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję w imieniu Jaskra. Wylazł zza kanapy, pobawił się i nawet pozwolił sfotografować.BabaJaga pisze:Jaki śliczniutki <zakochana> <zakochana> <zakochana> I takie wzorcowe pućki już ma <zakochana> Dobrze, że się po domu rozkręca

- Kamila
- Agilisowy Rezydent
słodki dzieciak, nie ma co <zakochana> <zakochana> <zakochana> i skłonności ma jak należy <lol> <lol> <lol> , poczekaj, jest taki wiek gdy dziecko zaczyna identyfikowac się z ojcem <lol> <lol> <lol> a póki co poudawaj mamusię <lol> <lol>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Ale piękny fajnie że już jest w domku dużo zdjęć proszę <mrgreen>
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Póki co to go głaszczę już z pół godziny pisząc na kompie lewą ręką. Wygląda na to że zostało mi pół łóżka, znów od ścianyKamila pisze:słodki dzieciak, nie ma co <zakochana> <zakochana> <zakochana> i skłonności ma jak należy <lol> <lol> <lol> , poczekaj, jest taki wiek gdy dziecko zaczyna identyfikowac się z ojcem <lol> <lol> <lol> a póki co poudawaj mamusię <lol> <lol>
Będą tylko muszę tu oświetlenie poprawić bo na razie ciemno tu jak w... grobiefado123 pisze:Ale piękny fajnie że już jest w domku dużo zdjęć proszę <mrgreen>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Ale słodziak <serce>
- Charlotte
Przecudny maluch :-)
-
aurora80
Jest naprawdę uroczy...jak na niego patrzę to mi się znowu małego kociaczka w domu zachciało <lol> A to komplement bo generalnie to najbardziej lubię dorosłe już brytki. Bardzo udany ten Twój syn
Głaski od nas 
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Słodki maluszek <zakochana> niech Wam się dobrze razem żyje 
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję za komplementy w imieniu Kudłatego Syna <mrgreen>
nie było mnie ze 2 godziny w domu, wróciłem a Jaskier znów pod szafką. Jakoś nie wybiegł na powitanie swojego Bezwłosego Taty
nie było mnie ze 2 godziny w domu, wróciłem a Jaskier znów pod szafką. Jakoś nie wybiegł na powitanie swojego Bezwłosego Taty