Ja też jestem przeciwna takim drogim zabawkom - ale Tosia bardzo chciała i .... zamiast tony gadżetów/śmieci/zabawek/ubranek nie do noszenia i słodyczy mam jednego Furbiego i misia Melę <mrgreen>bahi pisze:Oh te Furby.
Moja chrześnica Dorotka nie dostała i się obraziła na Mikołaja więc aby uratować sytuację umówiłam się z resztą rodziny, że jej go sprawię pod choinkę - mimo że byliśmy przeciwni takim drogim zabawkom ale cóż... spełnienie marzeń dziecka najważniejszea fajny jest chociaż?
Karmelek - nasze maleństwo
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Re: Karmelek - nasze maleństwo
- yamaha
- Genius Loci
A ja sie nie znam, wiec szybko poprosilam kolege Google o pomoc i juz wiem co to jest Furby <lol>
U nas tez jest szal, widzialam w wielu sklepach to cudo, nie zwracajac uwagi, ze zwie sie Furby'm
Czy to dziala na baterie ? Mowi ? Chodzi ?
U nas tez jest szal, widzialam w wielu sklepach to cudo, nie zwracajac uwagi, ze zwie sie Furby'm
Czy to dziala na baterie ? Mowi ? Chodzi ?
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
mówi po furbiańsku - uczy się polskiego <mrgreen>
można go przetłumaczyć np iphonem <rotfl> czyli faktycznie zabawka dla małych dziewczynek <diabeł>
tańczy, śpiewa, zagaduje no taki z gatunku uroczy to stworek. Ale na razie nie uważam że wart swoich pieniędzy , no ale my nie mamy aplikacji na Androida wiec pewnie nie wykorzystujemy go w pełni.
ma dołączony słowniczek języka furbiańskiego ale Tosia nie umie jeszcze go przeczytać.
a na stronie tych słów jest po prostu mnóstwo http://www.furby.pl/slownik - musimy dopiero wydrukować.
taki z niego wariat http://www.youtube.com/watch?v=VBR3ulRfGUo
można go przetłumaczyć np iphonem <rotfl> czyli faktycznie zabawka dla małych dziewczynek <diabeł>
tańczy, śpiewa, zagaduje no taki z gatunku uroczy to stworek. Ale na razie nie uważam że wart swoich pieniędzy , no ale my nie mamy aplikacji na Androida wiec pewnie nie wykorzystujemy go w pełni.
ma dołączony słowniczek języka furbiańskiego ale Tosia nie umie jeszcze go przeczytać.
a na stronie tych słów jest po prostu mnóstwo http://www.furby.pl/slownik - musimy dopiero wydrukować.
taki z niego wariat http://www.youtube.com/watch?v=VBR3ulRfGUo
- bahi
Ja się nie orientuję w tych gremlinach, bo jakiś hot, cool, na androida, cuda nie widy, poleciałam dziś do tesco bo w promocji były....były tylko nikt ich nie widział na sklepie. Oglądałam je za to w smyku (o cenie nie wspomnę) i no cóż szału nie ma... ale właśnie...Dorotka sobie wymarzyła i fajnie by było jej to marzenie spełnić i przy okazji samej się usprawiedliwić za ciociowanie na odległość Nawet kolor sobie wybrała już...
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Ja kupiłam na allegro <mrgreen>
niebieski z różowymi uszkami - no ładny jest
a gdzie dostać Furbiego? podobno widziano je w realu i na pewno były w Selgrosie <mrgreen>
no byle nie w smyku <diabeł>
niebieski z różowymi uszkami - no ładny jest
a gdzie dostać Furbiego? podobno widziano je w realu i na pewno były w Selgrosie <mrgreen>
no byle nie w smyku <diabeł>
- bahi
Racja w smyku oszaleli. W stacjonarnym o stówę droższy niż w internetowym. To ci heca.
U nas reala ni ma, może w makro będzie. Jeszcze w fajnej cenie by się przydał. Bo w tesco miał być po 229 a to nie 399 co w stacjonarnym smyku.
U nas reala ni ma, może w makro będzie. Jeszcze w fajnej cenie by się przydał. Bo w tesco miał być po 229 a to nie 399 co w stacjonarnym smyku.
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Bahi a jakiego koloru szukasz? bo może allegro z odbiorem osobistym np by Cię urządzało.bahi pisze:Racja w smyku oszaleli. W stacjonarnym o stówę droższy niż w internetowym. To ci heca.
Te w dobrych cenach w Selgrosie były w kolorach podstawowych. W Realu też.
- yamaha
- Genius Loci
<strach> A mnie sie zdawalo, ze to kolo 30 euro kosztuje <strach>
I i tak mi sie drogie wydawalo !
Moze cos zle spojrzalam.....
I i tak mi sie drogie wydawalo !
Moze cos zle spojrzalam.....
- bahi
Fioletowy z różowymi uszami lub różowy z miętowymi. Ten różowy na allegro jest ale muszę chwilkę poczekać bo brat po sklepach lata to może cos znajdzie.
Aby nie zaśmiecać wątku Karmelka to upomnę się o jego zdjęcie, może w towarzystwie gremlina
Aby nie zaśmiecać wątku Karmelka to upomnę się o jego zdjęcie, może w towarzystwie gremlina
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Karmelek Furbiego się chyba boi - wspólne zdjęcia zakończyły się podrapaniem/pogryzieniem Tosi. Tak się dzieciory rozbawiły. Spróbuję jutro.
Teraz już Furbiś chrapie w wózeczku <mrgreen>
mam kilka fotek Karmelka - ale takie ... no niezbyt udane.
Robiłam jedną ręką, w drugiej miałam telefon i rozmawiałam z mamą, a na plecach siedziała mi Tosia <lol>
TZ nie ma czyli sama obrabiam moje rozrabiaki <mrgreen>

i jeszcze gremlinek

Teraz już Furbiś chrapie w wózeczku <mrgreen>
mam kilka fotek Karmelka - ale takie ... no niezbyt udane.
Robiłam jedną ręką, w drugiej miałam telefon i rozmawiałam z mamą, a na plecach siedziała mi Tosia <lol>
TZ nie ma czyli sama obrabiam moje rozrabiaki <mrgreen>

i jeszcze gremlinek