Ale tam też jest internet <lol>yamaha pisze:Uzytkownik YAMAHA bedzie nieobecny na forum przez najblizsze 24 lata.
Powod : przeprowadzka na Maldiwy.
<lol>
Lolek
- EwaL
Re: Lolek
Yamaha miała rację, mam dzika w domu. Dzisiaj dzik polował w sypialni na mufę. A na parapecie stałą ogromniasta świnka skarbonka, w której zbieraliśmy od 5 lat pięciozłotówki. Ciężar świni był słuszny, świnia wielkości cielaka, podnieść ciężko, wakacje życia na horyzoncie <lol> Ale co to dla dzika nadmorskiego. Podejrzewam, że wywiązała się walka o mufę pomiędzy dzikiem nadmorskim a świniocielakiem. Poległ na łopatki ten drugi... Zakończył swój żywot tragicznie, aczkolwiek z donośnym hukiem. Morze pięciozłotówek rozsypało się po podłodze, a dzik udaje, że nie było go dzisiaj w sypialni.
Tak to w przyrodzie już jest, że dzik świnię pogoni...
Tak to w przyrodzie już jest, że dzik świnię pogoni...
- EwaL
A może on nie trawi konkurencji animalsowej, nawet zastygłej w pozie dumnej świni. Mufy padają na łopatki, pies sąsiadki pogoniony, aż się biedulek skulił pod własny ogon (wystarczyło jedno spojrzenie dzika), świniobicie za nami. Kto kolejny?!
- EwaL
Kotoanalitykiem może być Missy, która powłóczystm spojrzeniem obdarzy pacjenta mówiąc: "Jest nas więcej, zwierząt leśnych"MoniQ pisze:A ja właśnie wyobraziłam sobie Lolka na kozetce u psychoanalityka (chociaż to powinien być kotoanalityk raczej ;)) "od zawsze czułem się dzikiem".....