Lolek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
EwaL

Re: Lolek

Post autor: EwaL »

yamaha pisze:Uzytkownik YAMAHA bedzie nieobecny na forum przez najblizsze 24 lata.
Powod : przeprowadzka na Maldiwy.

<lol>
Ale tam też jest internet <lol>
Awatar użytkownika
EwaL

Yamaha miała rację, mam dzika w domu. Dzisiaj dzik polował w sypialni na mufę. A na parapecie stałą ogromniasta świnka skarbonka, w której zbieraliśmy od 5 lat pięciozłotówki. Ciężar świni był słuszny, świnia wielkości cielaka, podnieść ciężko, wakacje życia na horyzoncie <lol> Ale co to dla dzika nadmorskiego. Podejrzewam, że wywiązała się walka o mufę pomiędzy dzikiem nadmorskim a świniocielakiem. Poległ na łopatki ten drugi... Zakończył swój żywot tragicznie, aczkolwiek z donośnym hukiem. Morze pięciozłotówek rozsypało się po podłodze, a dzik udaje, że nie było go dzisiaj w sypialni.
Tak to w przyrodzie już jest, że dzik świnię pogoni...
Awatar użytkownika
bahi

Post autor: bahi »

<rotfl> <rotfl> <rotfl>
i właśnie oplułam monitor
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

I mamy tu również piękny morał, że pieniądze to nie wszystko :D
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

:haha: :haha: :haha:
ale się ubawiłam <lol>
Ten Twój Lolek to ma naprawdę bogate życie wewnętrzne i zewnętrzne :kotek:

A może Lolek uznał, że nastąpił odpowiedni czas na rozbicie banku i pojechanie na wakacje?
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Czyli znaczy sie ze co ? Ze "wakacje zycia" juz w lipcu 2013 beda ? <rotfl> (Lolek daje Wam znac, ze chce sam na sam z pienkiem zostac, chyba...)
Awatar użytkownika
EwaL

A może on nie trawi konkurencji animalsowej, nawet zastygłej w pozie dumnej świni. Mufy padają na łopatki, pies sąsiadki pogoniony, aż się biedulek skulił pod własny ogon (wystarczyło jedno spojrzenie dzika), świniobicie za nami. Kto kolejny?!
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

A ja właśnie wyobraziłam sobie Lolka na kozetce u psychoanalityka (chociaż to powinien być kotoanalityk raczej ;)) "od zawsze czułem się dzikiem".....
Awatar użytkownika
bahi

Post autor: bahi »

Lol po prostu wie, że wieprzowina jest niezdrowa dla kotów! (dla dzików pewnie też) <oops>
Awatar użytkownika
EwaL

MoniQ pisze:A ja właśnie wyobraziłam sobie Lolka na kozetce u psychoanalityka (chociaż to powinien być kotoanalityk raczej ;)) "od zawsze czułem się dzikiem".....
Kotoanalitykiem może być Missy, która powłóczystm spojrzeniem obdarzy pacjenta mówiąc: "Jest nas więcej, zwierząt leśnych"
Zablokowany