Ja oczywiście bardzo mocno trzymam kciuki za misiaczka <ok> i całym serduchem jestem z Wami ,a kysz wsio co niedobre
Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Soniu ale fajnie Tamiś odwdzięczył się za nowe legowisko cudowny chłopczyk <serce> jakieś chochliki wczoraj mówiły mi ,ze Brysia też będzie miała coś nowego <lol> <tańczy>
Ja oczywiście bardzo mocno trzymam kciuki za misiaczka <ok> i całym serduchem jestem z Wami ,a kysz wsio co niedobre
od Tamisiaczka <zły>
- kosanna
- Renia
Drugie jutro do Was jedzie. Wyjechałoby dzisiaj, gdyby nie kontroler jakości, który wymusił na mnie szycie nadprogramowej sztuki <diabeł> Oczywiście nadprogramowana również została chociaż tknięta łapą
Ogromnie się cieszę, że nie musisz ich zmuszać do korzystania z nowego nabytku. Zawsze to łatwiej, niż później tłumaczyć się TŻtowi, że się wydało kasę na darmo <lol>
Przesyłam Wam moc uścisków, a Fibi śle feromony <zakochana>
Ogromnie się cieszę, że nie musisz ich zmuszać do korzystania z nowego nabytku. Zawsze to łatwiej, niż później tłumaczyć się TŻtowi, że się wydało kasę na darmo <lol>
Przesyłam Wam moc uścisków, a Fibi śle feromony <zakochana>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent