Lolek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
EwaL

Re: Lolek

Post autor: EwaL »

Ja też tak podejrzewam. Wymusił na nas las pieńków na balkonie, zapas jedzenia jest w szafce, można trochę pobalować <lol> I nikt w nocy nie powie, że ma spać!
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

<lol> <lol> <lol> <lol> <lol> Loluś jak ta Twoja Pańcia śmie Cię dzikiem nazywać. Przecież Ty jesteś dystyngowanym, pięknym koteczkiem <lol>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

A skarbonke z pewnoscia sama rozwalila (bo jej 3 dychy na te kolczyki czerwone brakowalo) i teraz na Ciebie zwala.
Powszechnie wiadomo, ze Ciebie w sypialni nie bylo dzis rano, kotku <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
EwaL

yamaha pisze:A skarbonke z pewnoscia sama rozwalila (bo jej 3 dychy na te kolczyki czerwone brakowalo) i teraz na Ciebie zwala.
Powszechnie wiadomo, ze Ciebie w sypialni nie bylo dzis rano, kotku <zakochana> :kotek:
A skąd wiedziałaś, że czerwone?! <lol>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

EwaL pisze:Yamaha miała rację, mam dzika w domu. Dzisiaj dzik polował w sypialni na mufę. A na parapecie stałą ogromniasta świnka skarbonka, w której zbieraliśmy od 5 lat pięciozłotówki. Ciężar świni był słuszny, świnia wielkości cielaka, podnieść ciężko, wakacje życia na horyzoncie <lol> Ale co to dla dzika nadmorskiego. Podejrzewam, że wywiązała się walka o mufę pomiędzy dzikiem nadmorskim a świniocielakiem. Poległ na łopatki ten drugi... Zakończył swój żywot tragicznie, aczkolwiek z donośnym hukiem. Morze pięciozłotówek rozsypało się po podłodze, a dzik udaje, że nie było go dzisiaj w sypialni.
Tak to w przyrodzie już jest, że dzik świnię pogoni...
<rotfl> Ewa, jeśli jeszcze nie zajmujesz się pisaniem reportaży, to zdecydowanie powinnaś zacząć <lol>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Joanna P. pisze:
EwaL pisze:Yamaha miała rację, mam dzika w domu. Dzisiaj dzik polował w sypialni na mufę. A na parapecie stałą ogromniasta świnka skarbonka, w której zbieraliśmy od 5 lat pięciozłotówki. Ciężar świni był słuszny, świnia wielkości cielaka, podnieść ciężko, wakacje życia na horyzoncie <lol> Ale co to dla dzika nadmorskiego. Podejrzewam, że wywiązała się walka o mufę pomiędzy dzikiem nadmorskim a świniocielakiem. Poległ na łopatki ten drugi... Zakończył swój żywot tragicznie, aczkolwiek z donośnym hukiem. Morze pięciozłotówek rozsypało się po podłodze, a dzik udaje, że nie było go dzisiaj w sypialni.
<rotfl> Ewa, jeśli jeszcze nie zajmujesz się pisaniem reportaży, to zdecydowanie powinnaś zacząć <lol>
Zgadzam się. Ja bardzo lubię Twoje poczucie humoru i styl pisania :) Można zdrowo się pośmiać <lol>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Audrey pisze:
Joanna P. pisze:
Zgadzam się. Ja bardzo lubię Twoje poczucie humoru i styl pisania :) Można zdrowo się pośmiać <lol>
+1 :ok:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Ja tez sie z przedmowczyniami zgadzam :ok:
(z Ada jakas spolke zalozcie, wydawnictwo bedzie sie sprzedawac jak cieple bulki.... <lol> )
Awatar użytkownika
EwaL

W soboty prawdziwe koty przesiadują na parapecie.
Obrazek

Z uwagą wypatrując muf.
Obrazek
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Zbliżenie jak w horrorze (horrorze dla Muf oczywiście..) :)
Zablokowany