Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido

Awatar użytkownika
artur
Hodowca
Hodowla: Debricon*PL
Kontakt:

Post autor: artur »

Piękna koteczka Wam rośnie. Od czasu kiedy ją ostatnio widzieliśmy bardzo się zmieniła. Małe niepozorne kociątko zaczyna nabierać kształtów, już wtedy miała fajną budowę i rewelacyjne sztywne futerko. Do tego doszło teraz oko bardziej otwarte, a co będzie za 2-3 miesiące <zakochana>
Mysza
Hodowca
Hodowla: Forastero*PL
Kontakt:

Post autor: Mysza »

Wygląda na nabitą, jest taka? :) Gdzie ją będzie można pomacać? <lol>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

kinus pisze:ona taka borgiowa jest troche :)
Bardzo jest Borgiowa, sami się na tym łapiemy, tylko futro o trzy albo nawet cztery nieba lepsze <oops>
Mysza pisze:Wygląda na nabitą, jest taka? :)
Jest nieźle ubita, fajny ciężar się czuje w rękach, jak się ją podnosi, ale nie wiem, ile waży - jakoś spektakularnie duża nie jest w każdym razie, ale taka, jak lubię, nic tam filigranowego w ciele nie ma.
Kamiko pisze:Dorota jakie ona ma łapy i głowę , jak mogłaś jej tak długo nie pokazywać :-x
Kasiu, wstydziłam się zwyczajnie, bo ona taka nieposkładana ciągle, a już mi tyle osób głowę suszyło, że głupia jestem że ją zostawiam, ale ja w Brzydalki wiarę mam ogromną, przy obecnym miocie też batalię będę musiała stoczyć <lol>
artur pisze:Do tego doszło teraz oko bardziej otwarte, a co będzie za 2-3 miesiące <zakochana>
Oko jest jej najsłabszym punktem, trudno mi powiedzieć, czy będzie takie, jak u rodziców, bo na razie bardzo odbiega - ale wszystkiego mieć nie można, ja zawsze powtarzam, że trzeba wiedzieć, co jest najważniejsze, i czego się potrzebuje najbardziej - a te rzeczy, na których zależało mi najbardziej, Negra ma z nawiązką, łącznie z ukrytą pod czernią czekoladą. No może z wyjątkiem grupy krwi, następna dama będzie mnie do pracy zaganiać <diabeł>
Dáša WINK pisze:mala jest cudo poprostu <zakochana> jak bym tatuśa widziela, glaski dla mojej wnuczki :kotek:
Daso, cały czas Ci powtarzam, że dla mnie jest cudowna, Monice ją na Skypie pokazywałam, żeby Ci trochę opowiedziała, a w Ostrawie, mam nadzieję, jeszcze ją wygłaszczesz i naprzytulasz - za prędko jeszcze cokolwiek przesądzać, bo ostateczny temperament pokaże się za kilka miesięcy, ale jeśli zostanie choć w połowie to, co mam teraz, to będzie to kotka cudowna. <zakochana>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Jaka Miłość przez Twoje słowa się przebija Dorotko :-) Piękna kotka <zakochana> :kotek:
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

no to chetnie tez wymacam to cudo, skoro futro ma lepsze :)
Awatar użytkownika
MartaNys
Hodowca
Hodowla: S*BriSavanti's
Kontakt:

Post autor: MartaNys »

Negra to nie tylko piękna koteczka ale jaka kochana i przytulaśna <serce>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

kinus pisze:no to chetnie tez wymacam to cudo, skoro futro ma lepsze :)
Ale tylko od Borgii <lol>
Awatar użytkownika
Ania

Post autor: Ania »

Jaka brzydalka, ona jest cudna.
Ustawiam się do kolejki na glaskanie :kotek:
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Miodowa baryłeczka! :kotek: Fajowa jest! <serce>
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

Dorszka pisze:
kinus pisze:no to chetnie tez wymacam to cudo, skoro futro ma lepsze :)
Ale tylko od Borgii <lol>
no wiesz, Borgia miala tylko jedna wade wg mnie :) futro
wiec sama rozumiesz :) chetnie pomacam ideal <mrgreen>
ODPOWIEDZ