kinus pisze:ona taka borgiowa jest troche

Bardzo jest Borgiowa, sami się na tym łapiemy, tylko futro o trzy albo nawet cztery nieba lepsze <oops>
Mysza pisze:Wygląda na nabitą, jest taka?
Jest nieźle ubita, fajny ciężar się czuje w rękach, jak się ją podnosi, ale nie wiem, ile waży - jakoś spektakularnie duża nie jest w każdym razie, ale taka, jak lubię, nic tam filigranowego w ciele nie ma.
Kamiko pisze:Dorota jakie ona ma łapy i głowę , jak mogłaś jej tak długo nie pokazywać

Kasiu, wstydziłam się zwyczajnie, bo ona taka nieposkładana ciągle, a już mi tyle osób głowę suszyło, że głupia jestem że ją zostawiam, ale ja w Brzydalki wiarę mam ogromną, przy obecnym miocie też batalię będę musiała stoczyć <lol>
artur pisze:Do tego doszło teraz oko bardziej otwarte, a co będzie za 2-3 miesiące <zakochana>
Oko jest jej najsłabszym punktem, trudno mi powiedzieć, czy będzie takie, jak u rodziców, bo na razie bardzo odbiega - ale wszystkiego mieć nie można, ja zawsze powtarzam, że trzeba wiedzieć, co jest najważniejsze, i czego się potrzebuje najbardziej - a te rzeczy, na których zależało mi najbardziej, Negra ma z nawiązką, łącznie z ukrytą pod czernią czekoladą. No może z wyjątkiem grupy krwi, następna dama będzie mnie do pracy zaganiać <diabeł>
Dáša WINK pisze:mala jest cudo poprostu <zakochana> jak bym tatuśa widziela, glaski dla mojej wnuczki

Daso, cały czas Ci powtarzam, że dla mnie jest cudowna, Monice ją na Skypie pokazywałam, żeby Ci trochę opowiedziała, a w Ostrawie, mam nadzieję, jeszcze ją wygłaszczesz i naprzytulasz - za prędko jeszcze cokolwiek przesądzać, bo ostateczny temperament pokaże się za kilka miesięcy, ale jeśli zostanie choć w połowie to, co mam teraz, to będzie to kotka cudowna. <zakochana>