Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
No chyba już mnie nie lubisz i mi dokuczasz... Jak będę miała ideał, na pewno to ogłoszę <lol> Borgia ma za to lepsze oko. No wiesz, jedno do góry, drugie dup, żebyśmy za dużo powodów do radości nie mieli <lol> Ale i tak tę moją czarnulkę uwielbiam, co ciekawe, Borgia, która przecież nigdy nie lubiła cudzych dzieci za bardzo, Negrę najwyraźniej lubi, może wreszcie uznała, że ktoś godzien jej względów się pojawił <mrgreen>
Wiesz, miałam tradycyjnie na przegląd hodowlany do Poznania przyjechać, ale zostałam przyjęta w charakterze ucznia, więc z pokazów nici...
Wiesz, miałam tradycyjnie na przegląd hodowlany do Poznania przyjechać, ale zostałam przyjęta w charakterze ucznia, więc z pokazów nici...
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Re: Wątek dla "Starych"
Dziś tylko jeden Stary
Po długim dość okresie dojrzewania, u Fadusia pojawiło się małe usprawnienie, o którym już dość dawno marzyłam. Miało być elementem remontu kuchni, ale niestety, remont będzie musiał poczekać, i to dłużej niż rok. Postanowiłam więc wykorzystać na razie to, co mam, i wczoraj zamontowaliśmy mojemu chłopczykowi półkę w oknie, pomiędzy górną a dolną jego częścią. Zamontowanie półki pozwoliło na odblokowanie góry szafek kuchennych, i teraz wzdłuż całego szpaleru podwieszanych szafek, od okna, prowadzi ścieżka na antresolę. Zejście po dawnym drapaku naokiennym, teraz trochę zmodyfikowanym. Fado pokochał nowe miejsce od pierwszego wejrzenia, ciągle zmienia miejsce pobytu, a to rozeta, a to Reniowe legowisko, a to dywanik na skraju deski,a to półeczka-półpiętro, jest naprawdę zachwycony. A co dopiero będzie, jak przyjdzie wiosna, i górne okno zostanie otwarte! Bez remontu nie dam rady zrobić drugiej połowy ścieżki, na przeciwległej ścianie, ale i tam jest prowizoryczne zejście, więc teraz Fado obchodzi górą włości jak lew, robiąc okrąg 270 stopni, i patrzy na nas już zupełnie z góry
Zdjęcia pod światło, trochę doświetliłam lampą, żeby było dobrze widać coś więcej poza czarnymi plamami.

Zdjęcia pod światło, trochę doświetliłam lampą, żeby było dobrze widać coś więcej poza czarnymi plamami.

- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
No taki to sobie pożyje :-) . Prawdziwy pan i władca przestworzy. Ale jaki on jest cudny. Zachwyt mój budzi nieustannie.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Super
!!!!
Pomysł niesamowity , szczęście Fadusia bezcenne i najważniejsze
Tatunio kochany jak zawsze wspaniały i dostojny kocurrrro <zakochana> <serce>
Uwielbiam Dorszko Twoje domowe kocio-pomysły <serce> mogę usprawiedliwić siebie ,że jeszcze ze mną wszystko w porządku no i ,ze ja tu tylko mam kąt do spania <lol>
Pomysł niesamowity , szczęście Fadusia bezcenne i najważniejsze
Tatunio kochany jak zawsze wspaniały i dostojny kocurrrro <zakochana> <serce>
Uwielbiam Dorszko Twoje domowe kocio-pomysły <serce> mogę usprawiedliwić siebie ,że jeszcze ze mną wszystko w porządku no i ,ze ja tu tylko mam kąt do spania <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Widać jaki Fado zadowolony, buźka rozanielona <zakochana>
Dorotko a jak tą półkę montowaliście, że nie widać pod spodem żadnych kątowników?
Dorotko a jak tą półkę montowaliście, że nie widać pod spodem żadnych kątowników?
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Super ! wspaniały pomysł. No to Fado ma teraz używanie 
- yamaha
- Genius Loci
Bardzo fajny pomysl
(ale chyba trzeba miec mieszkanie wysokosci 4m, co ?)
(ale chyba trzeba miec mieszkanie wysokosci 4m, co ?)
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
Rewelacyjny pomysł
Król na włościach <zakochana> <zakochana>
Król na włościach <zakochana> <zakochana>