Lumi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Re: Lumi :)

Post autor: AgnieszkaP »

:ok: :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

Hello gwiazdy! <mrgreen> Bo jak inaczej nazwać - Lumi, taka piękna, że ach <zakochana>
Dobrze, że z wagą w porządku. Jak widać elektronika i baterie też szwankują w taką pogodę.
Pozdrawiam serdecznie!
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Wróciłam po tygodniu i myślałam, że nacieszę oczy Luminią a tu nic... ;-(
Agnieszko da się coś z tym zrobić? :-) ;-))
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Cieszę się, że to tylko waga szwankowała.
Ja również tęsknię za Luminią.
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Dziewczyny, przepraszam, ale nie mam na razie głowy do niczego :zalamka: walcze! walcze z nałogiem... po raz pierwszy od prawie 16lat, bo zaczęło się jak poszłam do pierwszej klasy liceum, nie pale... i trzymam się twardo w tym postanowieniu, ale to jak się czuje, to możecie sobie wyobrazić. 14 dni za mną! Mój mały sukces...
Także chwilio jestem jak BOMBA, która nie wiadomo kiedy wybuchnie, co najlepsze, raz płaczem a raz śmiechem <oops>
Dodatkowo, od niedzieli Maniuś (dla nie wtajemniczonych, królik, wagowo dorównujący mojej Lumi <mrgreen> ) jest u nas na koloni. Znów pobudki o 4 rano, bo drapie w klatke, tak, że boje się że mi zaraz sąsiadów ściągnie. A wypuszczenie, nic nie daje, bo on poprostu nie chce siedzieć sam. Samowolka po mieszakaniu nie wchodzi w gre, bo za dużo kabli. I tak jeszcze do przyszłej soboty. Fajny kicek, ale nie moge z nim siedzieć 24 na dobe... No i na koniec, upały odeszły, od 2 dni leje i wieje tak, że głowe chce urwać, a w mediach straszą tornadem :-|
To by było na tyle...
jedną archiwalną fotke mam, więc załączam :-)
Lumisia <serce>
Obrazek
pozdrawiam wszystkich ciepło :roza:
i o kciuki prosze...
Awatar użytkownika
Ula
Agilisowy Rezydent

Post autor: Ula »

Za TAKĄ sprawę zawsze!!!! <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>

i żeby nie było ; Lumisia piękna ! :kotek:
Awatar użytkownika
Jennefer

Post autor: Jennefer »

Trzymamy kciuki <ok> Dacie rade, bo co mielibyście nie dać 8-)
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Aguś, jestem wielką przeciwniczką palenia, więc bardzo mocno Ci kibicuję <ok> <ok> <ok> Dobra decyzja :ok: :ok: :ok:
Mojej koleżance z pracy bardzo pomógł elektroniczny papieros. Nie pali od 10 miesięcy.
Lumisia prześliczna, wciąż taka jaśniutka <zakochana> :kotek:
Pojęcia nie miałam, że króliki są takie towarzyskie <lol> Ale pobudki o 4 nad rano nie mogą być fajne. Maniusiu pośpij dłużej, przecież jesteś na wakacjach.
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

dziękuje Wam :kiss:
Aguś, ja e papierosa paliłam przez ostatnie 3 lata i nie kupiłam go z zamiarem rzucenia palenia, ale z lenistwa, nie mam balkonu, a tu ciągle pada i nie chciało mi się na zewnątrz biegać <oops> w pewnym momencie zauważyłam, że przez niego ''oddycham''... gdzie ja tam i on :-| do tego wychodząc z domu, dalej paliłam zwykłe papierosy. Więc ta metoda ''rzucania'' jest nie dla mnie ;-)) wspomagam się tabexem, jeszcze kilka dni kuracji przede mną. Za smakiem może tak nie tęsknie, ale ręka wciąż błądzi po stole w poszukiwaniu ''ulgi''.
Raz jeszcze dziękuje :-)
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Agnes pisze:dziękuje Wam :kiss:
Aguś, ja e papierosa paliłam przez ostatnie 3 lata i nie kupiłam go z zamiarem rzucenia palenia, ale z lenistwa, nie mam balkonu, a tu ciągle pada i nie chciało mi się na zewnątrz biegać <oops> w pewnym momencie zauważyłam, że przez niego ''oddycham''... gdzie ja tam i on :-| do tego wychodząc z domu, dalej paliłam zwykłe papierosy. Więc ta metoda ''rzucania'' jest nie dla mnie ;-)) wspomagam się tabexem, jeszcze kilka dni kuracji przede mną. Za smakiem może tak nie tęsknie, ale ręka wciąż błądzi po stole w poszukiwaniu ''ulgi''.
Raz jeszcze dziękuje :-)
Aga, dasz radę :kiss:
Zablokowany