Mago pisze:Ozzy to ma łapkę niedźwiedzia <mrgreen> Jeszcze jak pazurki wysunął to już w ogóle <mrgreen>
Kocurrrro...
No łaputy ma słuszne Dziś pani wet widziała go po raz pierwszy od półtora kilo, pomacała go i mówi, że wcale nie jest taki otłuszczony jak w pierwszej chwili myślała <mrgreen> To jest bardzo nabity kot o grubych kościach. Profesjonalna waga dała niecałe 7400. Byłabym szczęśliwa, gdybysmy kiedyś wrócili do 7miu kilo <gwiżdże>
Mimbla, gdy zobaczyłam co piszesz o tej czapce miałam nadzieję, że zobaczę Cię w tej czapie na głowie przed ozorem.
Nie czuję się więc usatysfakcjonowana i proszę o naprawienie tego niegodziwego błędu
Renia pisze:Mimbla, gdy zobaczyłam co piszesz o tej czapce miałam nadzieję, że zobaczę Cię w tej czapie na głowie przed ozorem.
Nie czuję się więc usatysfakcjonowana i proszę o naprawienie tego niegodziwego błędu
Renia pisze:Mimbla, gdy zobaczyłam co piszesz o tej czapce miałam nadzieję, że zobaczę Cię w tej czapie na głowie przed ozorem.
Ja też wypatrywałam takiego zdjęcia <gwiżdże> ...
To chyba w wątku "MY" <lol>
Może w weekend pyknę, zaraz wyciągam słuzbowego kompa i dziubię dalej- zrobilam sobie tylko chwilkę przerwy na forum...