O tym, akurat nie wiedziałam :-)Dorszka pisze:Nie dawałabym rynny jako dolnego "stopnia", bo zauważyłam, że koty nie zeskakują wtedy na dno rynny, tylko celują w jej brzeg, nie zawsze, niestety, szczęśliwie, łatwo wtedy o nadwyrężenie przednich łap. Na dole, jako stopień, tylko półka według mnie.
Drapaki
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Drapaki
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Moja Dorotka Kamieńska (wątek Guru albo Hamsini) ma taki drapak na balkonie, jest bardzo zadowolona, ale nie pamiętam, z czego jest dno, trzeba ją zapytaćyohjia pisze:A czy któraś z Was ma może drapak z rozetą z maty sizalowej (te które są np. w drapakach ekskluzywnych) na balkonie? Podobno mamy wiosnęi szykuję już zagospodarowanie konkretniejsze tego skrawka świeżego powietrza dla kociastych.
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
czuję się wywołana do tablicy <mrgreen>
moje dwie futerkowe dupki nie preferują puchu więc zamówiłam podkładki uszyte z dywanu , Pan Leszek "Rufi " zasugerował mi takie rozwiązanie . Jak zwykle rada okazała się trafiona w samą dziesiątkę
Dorszko a ja myślałam, że wszystko co kamieńskie to pamiętasz i to bardzo dokładnie <oops> . To znak Wiesz na co ..........
moje dwie futerkowe dupki nie preferują puchu więc zamówiłam podkładki uszyte z dywanu , Pan Leszek "Rufi " zasugerował mi takie rozwiązanie . Jak zwykle rada okazała się trafiona w samą dziesiątkę
Dorszko a ja myślałam, że wszystko co kamieńskie to pamiętasz i to bardzo dokładnie <oops> . To znak Wiesz na co ..........
- yohjia
Dziękuję bardzo! Czyli drapak z tą rozetą sizalową spokojnie może stać na balkonie, tak? W czasie ulewy nie trzeba dygać drapaka do chałupy?
I jeszcze podpytam o to łączenie w rozecie - czy jest to zrobione w miarę estetycznie, a zwłaszcza bezpiecznie? czy koty tego nie skubią? Mam jedną taką czarną małpę, która uwielbia tego typu wyzwania i przed zamówieniem chciałabym się upewnić czy to łączenie jest zrobione porządnie <oops>
<pokłon>
I jeszcze podpytam o to łączenie w rozecie - czy jest to zrobione w miarę estetycznie, a zwłaszcza bezpiecznie? czy koty tego nie skubią? Mam jedną taką czarną małpę, która uwielbia tego typu wyzwania i przed zamówieniem chciałabym się upewnić czy to łączenie jest zrobione porządnie <oops>
<pokłon>
- yamaha
- Genius Loci
Decyzja ostatecznie podjeta : bedzie jednak RUFI.
W zwiazku z odpowiedzia... powiedzmy (zeby zostac grzeczna) "niemila" ze strony Hakana (no i pomijam fakt, ze w bardzo watpliwej polszczyznie <suchy> ), naprawde odechcialo mi sie czegokolwiek u nich zamawiac. <kciukwdół>
W zwiazku z odpowiedzia... powiedzmy (zeby zostac grzeczna) "niemila" ze strony Hakana (no i pomijam fakt, ze w bardzo watpliwej polszczyznie <suchy> ), naprawde odechcialo mi sie czegokolwiek u nich zamawiac. <kciukwdół>
- pudelek
Mój drapaczek już jedzie do mnie. <tańczy> Ale się cieszę na ten nowy mebelek. Mam nadzieję że moję kocurro też będzie zadowolone z Rufiego
- yamaha
- Genius Loci
A jaki model wybralas, pudelku ?
- pudelek
na którejś stronie już wstawiałam to zdjęcie. Ten drapak znajduje się u Gosi Wójcik w jej hodowli Sideris i jest to drapak jej projetku

- yamaha
- Genius Loci
Ah, faktycznie, teraz mi sie przypomnialo !
Jest BARDZO FAJNY <ok>
Koniecznie pokaz, jak przyjedzie i go ustawisz
Jest BARDZO FAJNY <ok>
Koniecznie pokaz, jak przyjedzie i go ustawisz
- Witcha
Ja zamówiłam Rufiego 11 marca - dostałam potwierdzenie przyjęcia zamówienia
otrzymałam informację, że realizacja trwa 14 dni roboczych od przyjęcia zamówienia
pechowo - wypada w Wielki Tydzien... więc nadziei wielkich nie mam że będzie przed swiętami, ale zobaczymy
projekt "własny" pod kierownictwem Pana Leszka (nie wszystkie moje pomysły dało się wprowadzic w życie, musiały zostać zrufizowane;) żeby drapak pion trzymał w chwilach ataku kociego)
generalnie przerobiłam P - 11 ale dałam rozetę na gorze zamiast półki, huśtawkę wywaliłam, dołożyłam lezak, coś zostało obniżone, coś zostało podniesione no i w dywanie
i mam opcję, że mogę dołożyć drugi słup z rozetą gdyby jedna okazała się mało ;) zobaczymy jak to będzie - jest rozeta, hamak i półka dość spora...
jak przybędzie i zostanie skręcony oraz przyjęty przez Kociowy Inspektorat, <ok> nie omieszkam się pochwalić
otrzymałam informację, że realizacja trwa 14 dni roboczych od przyjęcia zamówienia
pechowo - wypada w Wielki Tydzien... więc nadziei wielkich nie mam że będzie przed swiętami, ale zobaczymy
projekt "własny" pod kierownictwem Pana Leszka (nie wszystkie moje pomysły dało się wprowadzic w życie, musiały zostać zrufizowane;) żeby drapak pion trzymał w chwilach ataku kociego)
generalnie przerobiłam P - 11 ale dałam rozetę na gorze zamiast półki, huśtawkę wywaliłam, dołożyłam lezak, coś zostało obniżone, coś zostało podniesione no i w dywanie
jak przybędzie i zostanie skręcony oraz przyjęty przez Kociowy Inspektorat, <ok> nie omieszkam się pochwalić