Moris Mikesz i Fidonia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Re: Moris i Cleo

Post autor: Becia »

Puchatki <mrgreen> podoba mi się ;-)) Przepiękne kudłacze <serce> <serce> <serce>
A Morisek im starszy, tym śliczniejszy <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

dziękujemy za miłe słowa :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

A Twoja pannica rośnie jak na drożdżach! <serce> <serce>

Ogon Morisa :mdleje: :mdleje: (tak piszę to setny raz. I nie ostatni <lol> )
Awatar użytkownika
beev

Fakt Cleo rośnie i zaczyna się zmieniać jej charakter :) coraz częsciej przychodzi sama na kolana mrucząc i dając sie głaskać :)
Moris ją codziennie liże po głowie, co nie zawsze jest mile widziane po dłuższym czasie :haha:
zostaliśmy bez drapaka, syn zawiózł drapak do reklamacji a okazało się że nie mają nic na stanie i oddali pieniądze :( koty muszą zadowolić się półkami i domkami na podłodze :(
a ja dalej nie wiem jaki drapak im kupić, a właściwie zamowić (bo czas realizacji wszędzie 2 tygodnie), a chciałam żeby był i funkcjonalny i ładny ;-))
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Zamów drapak od Rufiego - one są stabilne i porządnie wykonane.
Awatar użytkownika
beev

Miss_Monroe pisze:Zamów drapak od Rufiego - one są stabilne i porządnie wykonane.
Tylko ja juz od 4 miesięcy chyba oglądam i nie mogę się zdecydować co moim kotom przypadnie do gustu ;-))
Wiem ze napewno budki nie potrzebuje bo żaden kot do obecnej nie wchodził. I czy 1 rozete czy lepiej 2. Czy półki czy jeszcze hamak?
Rufi jest super ale cenowo juz rewelacji nie ma. Dobre drapaki tez maja na drapaki dla kota. I cenowo dużo taniej. Tylko czy patrząc na długość użytkowania Rufi nie wyjdzie taniej <oops>
Takie to moje rozterki ;-)) :-D
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Skoro masz dwa koty to elementy w drapaku powinny być wzięte pod uwagę podwójnie, tj. dwie rozety itp. Rufi nie ma tanich drapaków, ale za jakość się płaci, a drapaki są solidnie wykonane i starczą na długie lata. Mój ma trzy lata, nie chwieje się, słupy sizalowe wyglądają bardzo dobrze, mimo dość mocnego eksploatowania, ale czekam na nową rozetę, oraz półkę, bo czas je wymienić.
Awatar użytkownika
beev

Miss_Monroe pisze:Skoro masz dwa koty to elementy w drapaku powinny być wzięte pod uwagę podwójnie, tj. dwie rozety itp. Rufi nie ma tanich drapaków, ale za jakość się płaci, a drapaki są solidnie wykonane i starczą na długie lata. Mój ma trzy lata, nie chwieje się, słupy sizalowe wyglądają bardzo dobrze, mimo dość mocnego eksploatowania, ale czekam na nową rozetę, oraz półkę, bo czas je wymienić.
Dziękuję za podpowiedź to cenna wskazówka :)
Przejrzałam wątki z drapakami a każdy ma co innego :)
To może faktycznie zamówię drapak z 2 rozetami i 2 półkami albo półka i hamaczek :)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Beev przede wszystkim dobrze by było ,żeby były dwie drogi zejścia z drapaka :ok: czyli załóżmy ,że jak najwyżej jest rozeta to z tej rozety żeby było zejście na jedną stronę np. na półkę ,a na drugą na rozetę żeby jak jeden wejdzie na górę nie było jakiś nieporozumien o miejscówkę , ja tak starałam się rozwiązać wszystkie kocie meble żeby było zejście na 2 strony czyli jak się gonią nigdy jeden drugiego nie zagoni w " kozi róg" <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Post autor: Aleex »

Beev - u mnie jest podobnie jak u Danusi - też dbam o dwa zejścia, choć na drugiego kota dopiero się szykuję <mrgreen>
Zablokowany