A Morisek im starszy, tym śliczniejszy <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Moris Mikesz i Fidonia
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Moris i Cleo
Puchatki <mrgreen> podoba mi się
Przepiękne kudłacze <serce> <serce> <serce>
A Morisek im starszy, tym śliczniejszy <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- beev
dziękujemy za miłe słowa

- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
A Twoja pannica rośnie jak na drożdżach! <serce> <serce>
Ogon Morisa
(tak piszę to setny raz. I nie ostatni <lol> )
Ogon Morisa
- beev
Fakt Cleo rośnie i zaczyna się zmieniać jej charakter
coraz częsciej przychodzi sama na kolana mrucząc i dając sie głaskać 
Moris ją codziennie liże po głowie, co nie zawsze jest mile widziane po dłuższym czasie
zostaliśmy bez drapaka, syn zawiózł drapak do reklamacji a okazało się że nie mają nic na stanie i oddali pieniądze
koty muszą zadowolić się półkami i domkami na podłodze 
a ja dalej nie wiem jaki drapak im kupić, a właściwie zamowić (bo czas realizacji wszędzie 2 tygodnie), a chciałam żeby był i funkcjonalny i ładny
Moris ją codziennie liże po głowie, co nie zawsze jest mile widziane po dłuższym czasie
zostaliśmy bez drapaka, syn zawiózł drapak do reklamacji a okazało się że nie mają nic na stanie i oddali pieniądze
a ja dalej nie wiem jaki drapak im kupić, a właściwie zamowić (bo czas realizacji wszędzie 2 tygodnie), a chciałam żeby był i funkcjonalny i ładny
- Miss_Monroe
- Moderator
Zamów drapak od Rufiego - one są stabilne i porządnie wykonane.
- beev
Tylko ja juz od 4 miesięcy chyba oglądam i nie mogę się zdecydować co moim kotom przypadnie do gustuMiss_Monroe pisze:Zamów drapak od Rufiego - one są stabilne i porządnie wykonane.
Wiem ze napewno budki nie potrzebuje bo żaden kot do obecnej nie wchodził. I czy 1 rozete czy lepiej 2. Czy półki czy jeszcze hamak?
Rufi jest super ale cenowo juz rewelacji nie ma. Dobre drapaki tez maja na drapaki dla kota. I cenowo dużo taniej. Tylko czy patrząc na długość użytkowania Rufi nie wyjdzie taniej <oops>
Takie to moje rozterki
- Miss_Monroe
- Moderator
Skoro masz dwa koty to elementy w drapaku powinny być wzięte pod uwagę podwójnie, tj. dwie rozety itp. Rufi nie ma tanich drapaków, ale za jakość się płaci, a drapaki są solidnie wykonane i starczą na długie lata. Mój ma trzy lata, nie chwieje się, słupy sizalowe wyglądają bardzo dobrze, mimo dość mocnego eksploatowania, ale czekam na nową rozetę, oraz półkę, bo czas je wymienić.
- beev
Dziękuję za podpowiedź to cenna wskazówkaMiss_Monroe pisze:Skoro masz dwa koty to elementy w drapaku powinny być wzięte pod uwagę podwójnie, tj. dwie rozety itp. Rufi nie ma tanich drapaków, ale za jakość się płaci, a drapaki są solidnie wykonane i starczą na długie lata. Mój ma trzy lata, nie chwieje się, słupy sizalowe wyglądają bardzo dobrze, mimo dość mocnego eksploatowania, ale czekam na nową rozetę, oraz półkę, bo czas je wymienić.
Przejrzałam wątki z drapakami a każdy ma co innego
To może faktycznie zamówię drapak z 2 rozetami i 2 półkami albo półka i hamaczek
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Beev przede wszystkim dobrze by było ,żeby były dwie drogi zejścia z drapaka
czyli załóżmy ,że jak najwyżej jest rozeta to z tej rozety żeby było zejście na jedną stronę np. na półkę ,a na drugą na rozetę żeby jak jeden wejdzie na górę nie było jakiś nieporozumien o miejscówkę , ja tak starałam się rozwiązać wszystkie kocie meble żeby było zejście na 2 strony czyli jak się gonią nigdy jeden drugiego nie zagoni w " kozi róg" <lol> <lol>
- Aleex
- Kontakt:
Beev - u mnie jest podobnie jak u Danusi - też dbam o dwa zejścia, choć na drugiego kota dopiero się szykuję <mrgreen>