Ellesmera alias Eluśka i Tygrysek alias Rudy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Pucusia jest prześliczna :kotek:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

przepięknie uciapana .... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Się dziewczynce podrosło! <zakochana>
Awatar użytkownika
Ellesmera

Post autor: Ellesmera »

Leniuchowanie na wysokości jest najlepsze :ok:

Obrazek

Obrazek

Piętro niżej w sumie też jest ok <ok>

Obrazek

Jak to możliwe że nie mogę się tam dostać <hm>

Obrazek

Kolejna porcja zdjęć pucułowatej naszej Eluni :-) Mam nadzieję że się spodoba :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale się kicia zmęczyła tym leniuchowaniem <lol>
Awatar użytkownika
Ellesmera

Post autor: Ellesmera »

Teraz cichaczem chcemy przedstawić naszego nowego członka rodziny ma na imię Tygrysek choć czasem wołamy na niego Młody lub Rudy :-)
Pojawił się w naszym życiu prawie równie niespodziewanie jak forumowy Morusek, pod koniec mojego pobytu w PL znalazł się u nas na podwórku Pani u której mieszkał wcześniej już go nie chciała więc długo nie myśląc postanowiłam że pojedzie ze mną do Holandii w przed dzień wyjazdu, wizyta u weta odbyła się bez problemu kociak okazał się zdrowy tylko był bardzo wychudzony, brzuszek był wielki jak balon bo u tej Pani pił tylko mleko, został zaszczepiony czip też został wszczepiony paszporcik wypisany. W między czasie szukałam firmy przewozowej która mnie z nim zabierze obdzwoniłam wszystko co można i na szczęście jedna firma się zgodziła nas zabrać :-) Drogę zniósł bardzo dzielnie po przyjeździe do domu od razu się zadomowił nie było problemu ale za to nasza Elusia troszkę to niestety przeżyła :-( Nie chciała jeść pić , syczała warczała. Musiałam jej przenieść jedzenie i picie na parapet bo z niego prawie nie schodziła jedynie do kuwety :-( Po tygodniu wróciło wszystko do normy zaczęli się już nawet ganiać ale ciągle Elunia na małego syczy i warczy czasem. Z malym rudzielcem mieliśmy tylko problem z jedzeniem i piciem , nie chciał pić wody musiałam mu tą wodę zabarwiać mlekiem teraz już się przyzwyczaił chrupeczki musiałam mieszać z mokrym jedzonkiem teraz już je normalnie , przez te trzy tygodnie które jest z nami nawet troszkę przytył nie wygląda już jak przecinek :-) No dobra może już wystarczy tego pisania czas na zdjęcia :-)

To ja Tygrysek mam wielkie okrągłe i pomarańczowe oczka i uszka równie wielkie jak u nietoperza ;-))

Obrazek

Obrazek

Śliczny różowy nosek :-)

Obrazek

Uwielbiam spać :-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No i oczywiście kocham małe ramionka :-)

Obrazek

Obrazek

To koniec dziękujemy za uwagę <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Ojejku jaki śliczny rudasek <zakochana>

Pierwsze zdjęcie na doniczce rozbawiło mnie do łez :haha:

Kotek ma szczęście, że na Ciebie trafił. Jak dobrze, że są na tym świecie jeszcze takie osoby jak Ty, Kotku. Cieszę się, że był zdrowy i mogłaś go zabrać ze sobą. Teraz czekają Cie długie lata podwójnej kociej miłości <serce>

Przesyłam miziaki dla Rudaska i Eluśki oczywiście :kotek: :kotek:

A dla Ciebie :redrose: za wielkie serce.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

O jaka niespodzianka <shock>
Ale miał szczęście Tygrysek, że trafił na Ciebie. Super kotuś i jaki ładny :kotek:
Koteczka troszkę zdezorientowana, ale na pewno jej przejdzie w końcu i się zaprzyjaźni z Tygryskiem. Głaski i miziaki posyłam dla obu futerek :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Gratulacje! Cóż za niespodziewane dokocenie <lol> . To Eluśka szok przeżyła, bidulka. Ale fajnie macie. Trzymam kciuki za dalszą integrację kociastych <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Rudy jest boski, foty w tej doniczce <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Przeslodziak - zazdroszczę, że można tak go pieścić
Zablokowany